Υπόθεση βιασμού στην Κομοτηνή: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κομοτηνής και ολόκληρης της Θράκης από την είδηση του άγριου βιασμού και ξυλοδαρμού μίας 47χρονης μητέρας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Πρόκειται για ένα περιστατικό που σόκαρε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και τους ίδιους τους επαγγελματίες υγείας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έσπευσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Κομοτηνής, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της γυναίκας βρίσκεται ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός θέλοντας να την βοηθήσουν να ξεπεράσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, το σοκ το οποίο έχει υποστεί και να την βοηθήσουν να επουλώσει (στο μέλλον) τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε σίγουρα αυτό το άγριο περιστατικό.
Πρόκειται για μία 47χρονη μητέρα, που δέχθηκε την επίθεση μέσα στην πόλη χωρίς να γίνει αντιληπτό το περιστατικό από κάποιον διερχόμενο που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Η γυναίκα διακομίστηκε με αιμορραγία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου χρειάστηκε να υπεβλήθη σε επέμβαση. Ο δράστης την χτύπησε πολλές φορές προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Για τον εντοπισμό και την σύλληψη του η Αστυνομική Διεύθυνση έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προβεί σε ανακοινώσεις. Την σύλληψη του και την παραδειγματική τιμωρία ζητούν ήδη οι πολίτες εμβρόντητοι και ενεοί στο άκουσμα της είδησης.

Διαβάστε ακόμη  H Ένωση Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταδικάζει οποιαδήποτε κακοποιητική τακτική