Ζαμπούκης: Με το ζόρι άνετος, αλλά στην πραγματικότητα μία πολιτική καρικατούρα του Μητσοτάκη

Στην τοπική πολιτική μας πραγματικότητα βιώνουμε καταστάσεις που πριν από λίγα χρόνια ίσως ούτε θα μπορούσαμε να τα φανταστούμε. Για παράδειγμα, την στιγμή που μεγάλα προβλήματα ταλανίζουν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τους κατοίκους του, πάρτε παράδειγμα το κυκλοφοριακό, το ενεργειακό, την ανεργία, τους βομβαρδισμένους δρόμους της, τα σκουπίδια που κάνουν πάρτι, το μεγάλο (και μοναδικό) στοίχημα για τη δημοτική αρχή μοιάζει να είναι η συναυλία της Josephine και ο στολισμός του πάρκου Ανεξαρτησίας, για τον οποίο επιστρατεύτηκαν μέχρι και Αντιδήμαρχοι.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την συζήτηση για το ποσο που θα μας κοστίσει η (το πολύ) δίωρη παρουσία της νεαρής αοιδού, σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, έχουν επιστρατευτεί όλοι οι εμφανείς και αφανείς «υποστηρικτές» του Γιάννη Ζαμπούκη, σαν να εξαρτάται η επανεκλογή του από την επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Διαβάστε ακόμη  Κυριάκος Μητσοτάκης: Γνώριζε τα ονόματα των 6 παρακολουθούμενων - Ιδού η επιστολή Τσίπρα σε Ράμμο

Ετσι, είδαμε ένα βίντεο τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, να … προκαλεί τον Δήμαρχο να αφήσει τους τρεις παρουσιαστές να ανάψουν το δέντρο του πάρκου, το βράδυ της συναυλίας. Και ω, τι έκπληξη, ο κύριος Ζαμπούκης όχι μόνο αποδέχθηκε την πρόσκληση, αλλά πήγε και στο στούντιο… Οι επικοινωνιολόγοι του Δημάρχου έχουν εξαντλήσει τη φαντασία τους, από την άλλη ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Όταν ο κύριος Ζαμπούκης, σε κάθε ευκαιρία, δείχνει το θαυμασμό του προς τον πρωθυπουργό, τι να κάνουν κι εκείνοι; Κι αφού στη Ναταλία Γερμανού κομματάκι δύσκολο να πάει και να το παίξει άνετος, είπε να συμβιβαστεί με κάτι πιο τοπικό…