Ζητείται λύση για τα τουριστικά λεωφορεία στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

Ένα μικρό κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, κυρίως στο ύψος της μεγαλύτερης ατραξιόν της πόλης, του Φάρου, κάθε φορά που κάποιο τουριστικό λεωφορείο κάνει στάση προκειμένου να απολαύσουν οι επισκέπτες το σήμα κατατεθέν της περιοχής μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο το πρωί του Σαββάτου, όταν δύο τουριστικά λεωφορεία διπλοπαρκάρισαν, το ένα πίσω από το άλλο, με αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς το ρεύμα προς το φάρο και να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές και στα δύο ρεύματα. .Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με εκνευρισμό, κόρνες και τσακωμούς.

Διαβάστε ακόμη  ΤΖΟΚΕΡ: Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 2,6 εκατ. ευρώ –Σεκατάστημα ΟΠΑΠ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το τυχερό δελτίο

Στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης είχε γίνει συζήτηση προκειμένου να υπάρχει πρόβλεψη για στάθμευση τουριστικών λεωφορείων σε συγκεκριμένα σημεία τόσο στο κέντρο όσο και στην παραλιακή. Ωστόσο, μάλλον κάτι τέτοιο δεν εφαρμόζεται, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να σταματούν με αλάρμ σε διάφορα σημεία και να επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αλεξανδρούπολης, δίνοντας μία άσχημη εικόνα και στους τουρίστες.