Πρεμιέρα για τα νέα Ηλύσια την ερχόμενη Τετάρτη

Την επίσημη πρεμιέρα του θα κάνει ο ανακαινισμένος κινηματογράφος «Ηλύσια» στην Αλεξανδρούπολη, κατά 99% την ερχόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

Ο ένας και μοναδικός κινηματογράφος της Αλεξανδρούπολης, υπό νέα διεύθυνση και μετά από απόφαση ενός νέου επιχειρηματία από τη Δράμα, θα ανοίξει τις πόρτες του ουσιαστικά για δεύτερη φορά, αφού ήδη την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε μία παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους.

Αυτή την στιγμή, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες ανακαίνισης και εκκρεμεί η άφιξη και τοποθέτηση των μηχανημάτων, που αναμένεται τη Δευτέρα. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσουν κανονικά οι προβολές, για τις οποίες,  μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κυκλοφορήσει και το αναλυτικό, μηνιαίο πρόγραμμα.

Οι δύο πρώτες ταινίες που θα προβληθούν είναι η παιδική ταινία Minions, αλλά και η νέα ταινία του James Bond «Spectre». Τα εισιτήρια για τις κανονικές προβολές είναι 7 ευρώ το κανονικό, 5 το μειωμένο για παιδιά ως 12 ετών, φοιτητές, φαντάρους, ΑμεΑ, τρίτεκνους και πολύτεκνους. Κάθε Πέμπτη, το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ θα ισχύει για όλους, ενώ κάθε Τρίτη για τους ανέργους.

Σημειώνεται πως για τις προβολές σε 3D το κανονικό εισιτήριο είναι 9 ευρώ και το μειωμένο στα 7, ακριβώς για ό,τι ισχύει και στις κανονικές προβολές.

DSCN1276 DSCN1278