Την Κυριακή ξεκινά το Πάρκο των Χριστουγέννων

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, θα ανάψει τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πάρκο των Χριστουγέννων (πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας) κηρύσσοντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για το Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από κοινού ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Αγοράς και Αθλητισμού, ο κ. Λαμπάκης επεσήμανε ότι ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, κανείς δεν μπορεί να στερήσει ειδικά από τα παιδιά το δικαίωμα στο όνειρο και τη χαρά και ευχήθηκε το φετινό Πάρκο των Χριστουγέννων να είναι η απαρχή ενός αισιόδοξου μηνύματος για την ανάκαμψη της χώρας μας.

Το φετινό Πάρκο Χριστουγέννων θα περιλαμβάνει παγοδρόμιο, τσουλήθρα, τρενάκι, σπιτάκια και περίπτερα με ζεστά ροφήματα και ζαχαρωτά ενώ εκτός από το σπίτι του Άγιου Βασίλη, τη διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων, φέτος θα υπάρχει και το σπίτι της γιαγιάς, όπου κυρίες από το Πολυκοινωνικό θα διαβάζουν παραμύθια στα μικρά παιδιά.

Διαβάστε ακόμη  Τέμπη ένας χρόνος μετά: Η χώρα πενθεί, η οργή για τη συγκάλυψη ξεχειλίζει

Ο κ. Βραχιόλογλου αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συμβολή τους στο στήσιμο και τη διακόσμηση του Πάρκου, υποσχέθηκε ένα πλούσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με μουσικοχορευτικά δρώμενα  και εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για μικρά και μεγάλα παιδιά και κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της αγάπης και της χαράς.

Τα σπιτάκια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων θα είναι ανοιχτά από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 μ.μ. και από τις 18.00 μ.μ. μέχρι τις 21.00 μ.μ. ενώ τα περίπτερα με τα ροφήματα και τα ζαχαρωτά θα είναι ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης των περιπτέρων, φέτος τα περίπτερα θα φτάνουν μέχρι και τη νότια πύλη του πάρκου στην παραλιακή πλευρά.