Βορίδης για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών σε αστυνομικούς: «Πού να βρεις άλλους!»

Το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες κατηγορίες δεν έχει φύγει ποτέ από το τραπέζι τόνισε ο Μάκης Βορίδης, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, μιλώντας ειδικότερα για την επέκταση των εμβολιασμών στους αστυνομικούς, ο Υπουργός Εσωτερικών είπε το εξής απίστευτο (κι όμως αληθινό): «Δεν είναι εύκολο να βρεις αστυνομικό για αντικατάσταση».

Ενώ ήταν πολύ εύκολο να βρεις αντικαταστάτες για 7.000 νοσηλευτές και γιατρούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας από τον Σεπτέμβριο την στιγμή που τα μισοάδεια από προσωπικό νοσοκομεία μας πρέπει να αντιμετωπίσουν με ελάχιστες νέες προσλήψεις το 4ο κύμα της πανδημίας! Και μπορεί οι αστυνομικοί να μην είναι στην πρώτη γραμμή όπως οι υγειονομικοί, έχουν όμως επιφορτιστεί με το έργο των ελέγχων τήρησης των μέτρων, με αποτέλεσμα να είναι διαρκώς σε επαφή με πολίτες, οι οποίοι, αν και εμβολιασμένοι, δέχονται να ελεγχθούν από τους προστάτες του νόμου που σε αρκετά μεγάλο ποσοστό παραμένουν ανεμβολίαστοι… Ελλάδα, μια ατελείωτη Μπανανία!

Διαβάστε ακόμη  Χ. Μεντίζης: «Το pet - scan στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου θα λειτουργήσει μόνο για 3 ημέρες».....