Δωρεά οργάνων από την Αλεξανδρούπολη στην Αυστρία!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αντικρουόμενες πληροφορίες θέλουν την μεταφορά να ακυρώθηκε γιατι κρίθηκαν τα όργανα ακατάλληλα. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πάντως υπήρχε έντονη κινητοποίηση και ετοιμότητα για τη μεταφορά των οργάνων… Θα ήταν σκόπιμο το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση ώστε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη…

———————————–

Σύμφωνα με το faros-24.gr που πρώτο δημοσίευσε την είδηση, τα ξημερώματα σήμερα 6/1 εγινε επιχείρηση αερομεταφοράς οργάνων  από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, προς την Βιέννη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα: Μία 47χρονη που έχασε την ζωή της ήταν η δότρια αφού οι συγγενείς της αποφάσισαν παρά το βαρύ πένθος να προσφέρουν ζωή σε άτομα που είχαν ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη  Υψηλά τα μισθώματα που ζητά η Μητρόπολη για τις εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης έκαναν τις επεμβάσεις και τα όργανα μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, όπου ανέμενε αεροπλάνο για να τα μεταφέρει στην Βιέννη.Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, αλλά η συγκεκριμένη πράξη αξίζει μόνο πολλά συγχαρητήρια, αφού θα σωθούν κάποιοι συνάνθρωποι μας.