Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την άνοια στον Έβρο

Η Παγκόσμια Εταιρεία Νόσου Alzheimer (ADI) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Hellas) εγκαινιάζουν στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης περιθαλπόντων και επαγγελματιών υγείας  για την άνοια.

Το πρόγραμμα στοχεύει να εκπαιδεύσει 1.000 περιθάλποντες και 600 επαγγελματίες υγείας σε όλη τη χώρα. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 2 ημέρες και θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016, την οποία ανέλαβαν ειδικά επιλεγμένοι επιστήμονες από όλη την χώρα, καθώς ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη και η δυνατότητα να ενημερωθούν και όσοι δεν βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Διαβάστε ακόμη  Υψηλά τα μισθώματα που ζητά η Μητρόπολη για τις εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο

Στην περιοχή του Έβρου η διοργάνωση θα διεξαχθεί μέσω του Ιατρείου Άνοιας της Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής. Στο σύνολο της ευρύτερης περιοχής του Έβρου θα γίνουν 8 διήμερες συναντήσεις. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα συμμετέχει σε 1 συνάντηση. Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, καθώς και σε φροντιστές ατόμων με άνοια. Δεν υπάρχουν ειδικά κριτήρια επιλογής και θα δοθεί πιστοποίηση για τη συμμετοχή.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα οριστούν μόλις συγκεντρωθούν όλες οι συμμετοχές.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή εως Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Πρόσωπο-Τηλέφωνο επικοινωνίας: Άννα Τσιακίρη, 6941582772