Στην τελική φάση υλοποίησης το open mall Αλεξανδρούπολης

Με την τοποθέτηση των 20 πυλώνων, όπως αυτός της παρακάτω φωτογραφίας, τη σε διάφορα σημεία της πόλης ξεκινά και στην πράξη η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Open Mall στην αγορά της Αλεξανδρούπολης.

12666312_10154084695192214_814725675_n

Άμεσα αναμένεται να εγκατασταθούν στο κέντρο και τα info kiosks, στα οποία καταναλωτές και επισκέπτες, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μπορούν να ενημερώνονται τόσο για τα καταστήματα και τις προσφορές τους, όσο και για διάφορα πολιτιστικά γεγονότα και κοντινούς προορισμούς της περιοχή.

Σε πρώτη φάση, στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 57 καταστήματα, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος δέχεται ήδη αιτήσεις από επαγγελματίες που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα στο μέλλον. Τα εγκαίνια του Open Mall Αλεξανδρούπολης εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθούν εντός Φεβρουαρίου, παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη.

Στόχος του προγράμματος είναι η δικτύωση των καταστημάτων του κέντρου τόσο μεταξύ τους, όσο και με το καταναλωτικό κοινό, το οποίο θα επιβραβεύεται με διάφορους τρόπους και θα αποκτά διαρκώς κίνητρα για να κάνει τις αγορές του από τα καταστήματα της πόλης.

Newsroom Alexpoli.gr