12 Μετάλλια και πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, για τους 26 NOAers στην πόλη της Λάρισας

Οι αθλητές του Ναυταθλιτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό , στους αγώνες Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών Κατηγοριών 30α ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ 2024 με διοργανωτή τον ΝΟ Λάρισας . Η αποστολή του Ν.Ο.Α. , ανταπεξείλθε σε όλες τις απαιτήσεις, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο παρά τις ιδιαιτερότητές της

Σε ένα ανοικτό και όμορφο κολυμβητήριο, σε άγνωστη έως τώρα Περιφέρεια, με άγνωστες ομάδες και ιδιαίτερα προγράμματα, οι αθλητές μας , απέσπασαν πολύτιμες εμπειρίες, αλλά ταυτόχρονα μας γέμισαν με ενθουσιασμό και περηφάνια για την εικόνα τους μια φορά ακόμα, εντός και εκτός νερού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές τους . Η καθημερινή προσπάθεια, πάντα στο τέλος ανταμείβει…Συγχαρητήρια στις συνόδους της αποστολής , που την έφεραν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Συγχαρητήρια στον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, για την άρτια διοργάνωση. Στόχος: κάθε χρόνο και καλύτεροι!Σκοπός: οι αθλητές μας να πετυχαίνουν τους μικρούς ή μεγάλους τους στόχους και να είναι πάντα χαρούμενοι.

Διαβάστε ακόμη  Φινάλε την Παρασκευή στη σχολική χρονιά για τους μαθητές των γυμνασίων της χώρας

Συνεχίζουμε…