Νοίκιασε και αξιοποιεί το πρώην εργοστάσιο Μαίλη στην ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης, που σε ο Όμιλος Κοπελούζου

Τον χώρο του πρώην εργοστασίου Μαίλης στην Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης,  αξιοποιεί ήδη ο Όμιλος Κοπελούζου

Το εργοστάσιο Μαΐλης στην ΒΙ.ΠΕ της περιοχής του Άβαντα που ήταν κλειστό από το 2018, όταν η συγκεκριμένη εταιρεία μετέφερε τις δραστηριότητες της από την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο στο εξωτερικό, έχουν ήδη αρχίσει να στεγάζονται διάφορες δραστηριότητες του ομίλου Κοπελούζου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Evros-News.gr.  Στην Αλεξανδρούπολη δραστηριοποιείται άλλωστε τόσο στον. FSRU, τον σταθμό επαναεριοποιησης του LNG, αλλά και το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο το οποίο ξεκίνησε να χτίζεται στη βιομηχανική περιοχή της πόλης.

Διαβάστε ακόμη  Εκδήλωση της ΠΑΜΘ στην Ξάνθη για τον οδική ασφάλεια

Για να είναι κοντά σε αυτό κυρίως ένας χώρος που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ομίλου Κοπελούζου, βρέθηκε και ενοικιάστηκε για αρκετά χρόνια απ ότι μάθαμε, μία πτέρυγα των εγκαταστάσεων του πρώην εργοστασίου Μαΐλης. Μάλιστα προχωρούν και ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης λόγω του κλεισίματος τα προηγούμενα χρόνια και μεταφερονται στις αποθήκες υλικά και σε κάποια γραφεία εργαζόμενοι.

Οπότε ένα…κουφάρι που υπήρχε tστην ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης ξαναπαίρνει ζωή λόγω των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή και αυτό μόνο θετικό στοιχείο μπορεί να είναι.