14ο Συνέδριο της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος στην Αλεξανδρούπολη

Το 14ο Συνέδριο Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος  θα φιλοξενήσει στην Αλεξανδρούπολη τοΔημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Α΄ Χειρουργική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ.μετά από ανάθεση της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση της συνεχούς μεταπτυχιακής εκπαίδευσης της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος ανά διετία,  με πανελλήνια συμμετοχή και διεθνή εμβέλεια που διεξάγεται  περιοδικά σε όλες τις πόλεις της Βορείου Ελλάδος .

Ο Πρόεδρος της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, Καθηγητής Χειρουργικής κ. Απόστολος Καμπαρούδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν θερμές  ευχαριστίες στον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητή Χειρουργικής κ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και στον Καθηγητή Χειρουργικής  Νικόλαο Λυρατζόπουλογια την αποδοχή της διοργάνωσης του 14ου Συνεδρίου της ΧΕΒΕ, σε μια χρονική περίοδο που και οι οικονομικές δυσκολίες είναι τεράστιες και οι υπόλοιπες εκπαιδευτικές και κλινικές υποχρεώσεις υπερκαλύπτουν τον διαθέσιμο χρόνο.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου οΠρύτανης του Δ.Π.Θ. κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και ο Καθηγητής Χειρουργικής  Νικόλαος  Λυρατζόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της ΧΕΒΕ απευθύνουν πρόσκληση ενεργούς συμμετοχής σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους, νοσηλευτές και φοιτητές, όχι μόνο από τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και πανελλήνια, καθώς στη διάρκεια του συνεδρίου θα συζητηθούν και θα αναλυθούν η μέχρι τώρα γνώση και εμπειρία, οι προβληματισμοί αλλά και οι νεότερες εξελίξεις που αφορούν  στα θέματα Γενικής Χειρουργικής.