2.000 ευρώ για συμμετοχή στα OTA AWARDS δίνει η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης

Το ποσό των 1.909 ευρώ θα δώσει η δημοτική αρχή Ζαμπούκη προκειμένου να συμμετάσχει στα βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης OTA AWARDS 2019-2023

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης στα εν λόγω βραβεία είναι «να αναδείξει τις καλές πρακτικές και τα καινοτόμα έργα του που αφορούν στην ποιότητα ζωής των πολιτών» (και να εξασφαλίσει μερικά φωτογραφικά κλικ για τη σελίδα του Δήμου στο facebook).

Μάλιστα, ο Δήμος μας συμμετέχει με 7 υποψηφιότητες στα συγκεκριμένα βραβεία σε  κατηγορίες όπως Αστικός Σχεδιασμός/ Δομημένο Περιβάλλον,  Κοινωνική Αλληλεγγύη & Συνοχή,  Καθαριότητα (!!!), Πολιτική Προστασία & Ασφάλεια, Πολιτιστική/Τουριστική/ Αθλητική Ανάπτυξη, Διασφάλιση Υγείας, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Στόχος των βραβείων είναι να:

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια: Πλήρης απουσία ελέγχων στην αγορά και μέτρα που δεν εφαρμόζονται

-Αναδείξουν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μέσα στην τετραετία κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών τους και  να δημιουργήσουν Δήμους & Περιφέρειες Πρότυπα.

-Επιβραβεύσουν τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με σκληρή δουλειά καταφέρνουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών τους με ταυτόχρονη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, αφήνοντας το δικό τους ξεκάθαρο αποτύπωμα στη κοινωνία.

– Προβάλλουν τις καινοτόμες λύσεις, έργα και δράσεις των Δήμων/Περιφερειών που θα διακριθούν, ως παραδείγματα προς μίμηση, ενθαρρύνοντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

– Συμβάλλουν περαιτέρω στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.