Αποκλειστικό: Ο ίδιος κλέφτης ξανά και ξανά!

Το γύρο της Ελλάδας έκανε η είδηση πριν μερικές ημέρες για τη σύλληψη ενός 37χρονου Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη για κλοπές. Ο  37χρονος,  στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2015 διέρρηξε, στην Αλεξανδρούπολη, μία οικία, ένα κατάστημα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους μικρό χρηματικό ποσό, 1 ζευγάρι κλειδιά και μία τσάντα, που περιείχε 1 ρολόι χειρός, 2 κινητά τηλέφωνά και 1 πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα και κάρτες. Επίσης προέκυψε ότι ο δράστης εισήλθε σε πολυκατοικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία συσκευασία καπνού, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες τρεις οικίες, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Με πολλά μποφόρ και λίγες τοπικές βροχές η Μεγάλη Τρίτη – Η πρόγνωση μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alexpoli.gr … υπάρχει κάτι που προκαλεί εντύπωση στην υπόθεση του 37χρονου. Ο ίδιος άνθρωπος είχε συλληφθεί ξανά…και ξανά…και ξανά… Αναλυτικότερα… η αστυνομία τον είχε πιάσει για κλοπές στις 14 Αυγούστου… και ξανά στις 11 Σεπτεμβρίου αλλά και ξανά (!!!) στις 24 Σεπτεμβρίου για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος (χρυσαφικά).

Κάθε φορά ο δράστης καταφέρνει να αφεθεί ελεύθερος είτε με περιοριστικούς όρους είτε με ποινή με αναστολή η μετατροπή! Ο ίδιος έχει καταδικαστεί και παλαιότερα για κλοπές.