Αλεξ/πολη: Δέκα οικήματα για ΕΠΟΠ στο στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ»

Δέκα οικογένειες ΕΠΟΠ θα είναι οι πρώτες τυχερές που θα «μπουν» επιτέλους στα νέα οικήματα που θα δοθούν προς χρήση την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019.

Τα σπίτια βρίσκονται στο στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ» της Αλεξανδρούπολης τα οποία θα εγκαινιάσει ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Ο Αρχηγός, θα βρεθεί στον Έβρο και ειδικότερα στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στην τελετή εγκαινίων των οικημάτων αλλά και σε αυτή της ανέγερσης νέου Ι.Ν. στο στρατόπεδο «ΖΗΣΗ».

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να αναφερθεί πως 17 χρόνια ανέμεναν οι ΕΠΟΠ την ολοκλήρωση των εν λόγω οικημάτων, τα οποία χτίστηκαν από το Μηχανικό της 12ης Μεραρχίας με επίβλεψη από το Μηχανικό του Δ’ ΣΣ

Η ανακοίνωση της 12ης Μεραρχίας 

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019 και ώρα 08:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων των Στρατιωτικών Οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών στο Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ» (Αλεξανδρούπολη), παρουσία του κ. Αρχηγού ΓΕΣ καθώς και των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού Έβρου.