Ανέμελη Ταμάρα: Και οι τετράποδες μασκότ θέλουν το air condition τους!

Στη φωτογραφία είναι ξαπλωμένη στο πλάι, όμως, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το «κλικ», ήταν ανάσκελα, με τα πόδια στον αέρα, κάτι που, όπως λένε όσοι γνωρίζουν από σκυλιά, είναι δείγμα ανεμελιάς, χαλαρότητας, ηρεμίας! Και πώς αλλιώς θα  μπορούσε να νιώσει η γλυκιά Ταμάρα, ένα από τα πολύ γνωστά και αγαπητά αδέσποτα της Αλεξανδρούπολης (γνωστή και από τις “συμμετοχές” της στις παρελάσεις), αφού μπορεί, ανενόχλητη, τις καυτές αυτές ημέρες, να απολαμβάνει το air condition καταστήματος στο κέντρο της πόλης, συγκεντρώνοντας διάφορες αντιδράσεις από τους περαστικούς, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι θετικές!

Διαβάστε ακόμη  Αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας και από την Ομοσπονδία γονέων μαθητών Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Τα αδέσποτα ζώα είναι αλήθεια πως περνάνε δύσκολα με τον καύσωνα στις σύγχρονες τσιμεντουπόλεις. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις φιλόζωων που πέρα από το φαγητό τους, φροντίζουν καθημερινά και για το νερό τους, αφήνοντας μπολάκια σε διάφορα σημεία. Δυστυχώς, στο θέμα αυτό, ο Δήμος, σε αντίθεση με άλλους Δήμους στην υπόλοιπη Ελλάδα, που έχουν τοποθετήσει ποτίστρες και ταΐστρες, βρίσκεται ακόμη πολύ πίσω. Ας κάνουμε εμείς, ό,τι μπορούμε για να ανακουφίσουμε λίγο τους τετράποδους φίλους μας.