Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που διοργανώνουμε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως (παραπλεύρως του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου).

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης Δεκεμβρίου που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Ομιλητές θα είναι ο κύριος Ρούφος Ευάγγελος, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, η κυρία Μακρή Καίτη ιδρυτικό μέλος Δ.Σ. Διεθνούς Συμμαχίας Συλλόγων Θυμάτων Τροχαίων  και η Κυρία Τζουμάκα Αλεξάνδρα, Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής-Προϊσταμένη Κέντρου διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ).

Διαβάστε ακόμη  Σκάνδαλο υποκλοπών - Τι ακριβώς κάνει η Δικαιοσύνη;

Έναρξη εκδήλωσης 19:00 Με την χορωδία των μαθητών και δασκάλων του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και κλείνει η εκδήλωση μεη χορωδία των ωφελούμενων των ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης.

Σημείωση προς τους εκπροσώπους των θεσμικών αρχών: παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έως και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας χαιρετίζοντας την εκδήλωση (για την ρύθμιση του προγράμματος των ομιλητών).

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων Με Αναπηρία Ν. Έβρου