Αμερικανοί ναύτες γέμισαν τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης χωρίς να λείψουν και τα ευτράπελα.. 

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ξεχύθηκαν χίλιοι περίπου Αμερικανοί ναύτες και πεζοναύτες τις προηγούμενες ημέρες και είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να γευτούν την τοπική κουζίνα, να ψωνίσουν από τα καταστήματα της αγοράς και να θαυμάζουν από κοντά τις ομορφιές της πόλης. 

Κάποιοι άλλοι έσπευσαν να κάνουν τατουάζ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αρκετοί αυτοί που κράτησαν το κατάστημα που παρέχει αυτή την υπηρεσία ανοιχτό μέχρι αργά την Κυριακή. 

Δεν έλειψαν όμως και τα ευτράπελα από το πλήρωμα του αμερικανικού πλοίου USS Arlington (LPD 24) που σύμφωνα με πληροφορίες του 902.gr, μεθυσμένοι ναύτες επέδειξαν μια όχι και τόσο ευπρεπή συμπεριφορά. 

Σύμφωνα πάντα με το 902.gr και με φωτογραφίες που έστειλε στο συγκεκριμένο ενημερωτικό ιστότοπο , κάτοικος της Αλεξανδρούπολης, «απαθανάτισε» μερικούς από τους Αμερικανούς ναύτες που ο ένας εξάντων, τόσο άνετος ένιωθε μέσα στη μέθη του, που άρχισε να επιδεικνύει το εσώρουχό του στους έκπληκτους περαστικούς, μέρα μεσημέρι στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, έξω από το δημαρχείο.

Διαβάστε ακόμη  Στέλιος Βραχιόλογλου: “Ο Βαγγέλης Λαμπάκης έχει εμπειρία και είναι αγωνιστής – Ο άνθρωπος στο επίκεντρο του προγράμματός μας”

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο συγκεκριμένος ναύτης δεν ήταν ο μοναδικός που προκάλεσε αναστάτωση σε ανυποψίαστους περαστικούς. Την Κυριακή, σε κεντρικό κατάστημα εστίασης της Αλεξανδρούπολης, άλλος ένας Αμερικανός ναύτης υπό την επήρεια αλκοόλ βγήκε από την καφετέρια και ανέβηκε στην πολυκατοικία που βρίσκεται από πάνω. Αφού έκανε εμετό στην είσοδό της, επιτέθηκε σε ένοικο και μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών για να απομακρυνθούν από το σημείο ο ίδιος και η παρέα του.

Από τη μια καλώς ήρθες δολάριο σαν να ήμαστε στη δεκαετία του ´60 και από την άλλη γίναμε American bar (; ) όπως έλεγε και ο αείμνηστος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος..

Πληροφορίες από 902.gr