Άμεσα κατασκευή πεζοδρομίων από γέφυρα Βανικιώτη ως κάμπινγκ για να μη κινδυνεύουν άλλο οιπεζοί!

Την κατασκευή πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων, από τη γέφυρα Βανικιώτη ως το δημοτικό κάμπινγκ ζητά με επιστολή του προς την Ελεύθερη Θράκη ο συμπολίτης μας Γεώργιος Π. Αλεπάκος, συνταξιούχος νομικός

Όπως είναι γνωστό, ο εν λόγω δρόμος, που δέχεται καθημερινά μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο, έχει πεζοδρόμιο μόνο από τη μια πλευρά, με αποτέλεσμα οι πεζοί να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα κατά τον περίπατό τους. Το σχόλιο του συμπολίτη μας έγινε με αφορμή την είδηση ότι ο δήμος Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε 2 εκ ευρώ για την οδική ασφάλεια. Όπως αναφέρει το alexpolisonline.gr, ο κύριος Αλεπάκος απευθύνει το εξής εύλογο ερώτημα προς τους διοικούντες:

«Το ερώτημα για τους δημοτικούς άρχοντες είναι: Εάν θα αποφασίσουν επιτέλους να παρέμβουν από την γέφυρα ΒΑΝΙΚΙΏΤΗ μέχρι το ΚΑΜΠΙΝΓΚ, βγαίνοντας από την πόλη προς Νέα Χηλή, στην αριστερή πλευρά, προκειμένου να διανοιχθεί ο δρόμος, να γίνει πεζοδρόμιο και ποδηλατοδρόμος. Ως πότε οι Αλεξανδρουπολιτες θα ταλαιπωρούνται και θα κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους πηγαίνοντας με τα πόδια στην πλαζ, τον θερινό κινηματογράφο, στο καφε-εστιατόριο ΧΑΡΑΜΑ ή στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ οικονομικού ενδιαφέροντος μάλιστα του Δήμου;»