Ανατέθηκε στα παιδικά χωριά SOS η επιμέλεια των τριών παιδιών

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των δυο παιδιών που κακοποιήθηκαν βάναυσα από τον σύντροφο της μητέρας τους. Η κατάσταση του 5χρονου παιδιού που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί ακόμα δε μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν θα τα καταφέρει. «Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε, το ζήτημα δεν είναι μόνο αν θα τα καταφέρει το παιδί αλλά και πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του μετέπειτα» σημειώνει ιατρική πηγή του Ιπποκράτειου που μίλησε στο alexpoli.gr.

Στο μεταξύ πληροφορίες του alexpoli.gr αναφέρουν ότι αύριο Πέμπτη εκτός απροόπτου,  θα μεταφερθεί στο παιδικό χωριό sos το κορίτσι, αδερφάκι των 2 κακοποιημένων παιδιών (σύμφωνα με την επίσημη οικογενειακή κατάσταση που δηλώνει η ίδια). Το κοριτσάκι προληπτικά μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν.Α όταν οι αρχές ανακάλυψαν την ύπαρξη του.

Η επιμέλεια και των τριών παιδιών έχει δοθεί πλέον στο παιδικό χωριό SOS Θράκης. Το μικρότερο από τα 3 παιδιά θα μεταφερθεί στο παιδικό χωριό μόλις η κατάσταση της υγείας του το επιτρέπει ενώ για τον 5χρονο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος και όλοι εύχονται την καλύτερη δυνατή εξέλιξη.

Η οικογένεια που βρίσκεται υπό κράτηση (η μητέρα, ο σύντροφος της και οι γονείς του) αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες καθώς αύριο Πέμπτη 17/3 θα παρουσιαστούν στον ανακριτή.

Newsroom Alexpoli.gr / Ανδρέας Χονδρός