Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 70χρονου που επιχείρησε αποπλάνηση ανηλίκου στην Κομοτηνή

Έδωσε εντολή η Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Ροδόπης, για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 70χρονου άνδρα, που συνελήφθη από την αστυνομία στην Κομοτηνή στις αρχές του Μάρτη, για αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών, καθώς επίσης και η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 70χρονος ονομάζεται Χρήστος Δοσεμετζής, του Ιωσήφ και της Αναστασίας, και έχει γεννηθεί στις 8-1-1946 στην Κομοτηνή. Είναι κάτοικος Κομοτηνής.

Με απόφαση του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ροδόπης κρίθηκε ένοχος για την πράξη της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, η οποία μετατράπηκε σε χρηματική ποινή.

Διαβάστε ακόμη  Καθημερινά, ανθρώπινα δράματα στην Αλεξανδρούπολη της «ανάπτυξης»…

Η δημοσιοποίηση, όπως αναφέρει η Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου της τοπικής κοινωνίας και δη των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25310-83238 και 25310-83223 του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Newsroom Alexpoli.gr