Απεβίωσε ο Παναγιώτης Τσίπος, η φωνή του Ράδιο Σαμοθράκη

Ο άνθρωπος που λειτούργησε από το 1992 τον ένα κι μοναδικό Ραδιοφωνικό Σταθμό στο νησί, το «Ράδιο Σαμοθράκη» μέχρι το τέλος του 2014, που δυστυχώς έκλεισε για λόγους οικονομικής βιωσιμότητας, έφυγε από τη ζωή.
Η προσφορά του στην ανάδειξη και επίλυση πολλών προβλημάτων του νησιού και στην ψυχαγωγία με ποιότητα και την ενημέρωση ήταν μεγάλη.
Ο ίδιος με πάθος, μαχητικότητα, εκρηκτικότητα αλλά και διαφάνεια γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Σαμοθράκης, λόγους για τους οποίους το 2000 ο σταθμός βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Περιφερειακός σταθμός για το 1999 στην Ελλάδα.
Ήταν ο ιδιοκτήτης του πρώτου περιηγητικού σκάφους στη Σαμοθράκη που για αρκετά χρόνια πρόσφερε σημαντική υπηρεσία για τον τόπο του.
Ο Παναγιώτης Τσίπος ασχολήθηκε και με τα κοινά ως υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές με σκοπό πάντα την προσφορά στον τόπο του.
Έφυγε νωρίς και άφησε δυσαναπλήρωτο κενό. Ο Δήμος Σαμοθράκης εκφράζει στην οικογένεια του, σύζυγο και παιδιά και στους λοιπούς συγγενείς θερμά συλλυπητήρια.
“Στον φίλο και συνεργάτη Παναγιώτη «Καλό ταξίδι»” καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη, κράτα γερά…Ο Stan έρχεται…αλλά χωρίς τη Lila!

Το ράδιο Σαμοθράκη αντιμετώπισε στις δεκαετίες που λειτουργούσε μεγάλα προβλήματα με την κάλυψη του νησιού καθώς τα πολλά υψώματα στη Σαμοθράκη απαιτούσαν κάλυψη από διαφορετικά κέντρα εκπομπής. Ο σταθμός για πολλά χρόνια λειτουργούσε καλύπτοντας και την Αλεξανδρούπολη και αγαπήθηκε ιδιαίτερα για την καθημερινή μετάδοση παλιών τραγουδιών καθώς ο Παναγιώτης Τσίπος διέθετε ένα τεράστιο αρχείο παλιών τραγουδιών για το οποίο ο ίδιος ήταν υπερήφανος.

Τo alexpoli.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Τσίπου.