Από σήμερα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός στην Αλεξανδρούπολη

Åðßóêåøç ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÊõñéÜêïõ ÌçôóïôÜêç óôá óôñáôéùôéêÜ öõëÜêéá ôùí ÊÞðùí ôïõ ¸âñïõ ôçí Ôñßôç 3 Ìáñôßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ)
Οι πρώτες πληροφορίες της ΓΝΩΜΗΣ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα του Έβρου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πολυπληθής συνοδεία του, ένα τμήμα της οποίας βρίσκεται ήδη στην πόλη μας. Ο Πρωθυπουργός θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής μας και θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την περιοχή του Πόρου, στις Φέρες, όπου έχει ξεκινήσει το έργο της επέκτασης του φράχτη. Εκεί, αναμένεται να επιθεωρήσει το έργο και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειές του από στελέχη του Στρατού και της Συνοριοφυλακής. Πριν ή μετά την επίσκεψη αυτή, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, όπου υπηρετεί ο γιος του. Σημειώνεται ότι φορείς και κάτοικοι του Δημου Σουφλίου και συγκεκριμένα του Τυχερού θα ανακοινώσουν σήμερα τις λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση κάποιας διαμαρτυρίας για το θέμα του στρατοπέδου στον Προβατώνα, κατά πάσα πιθανότητα αύριο το πρωί, επιδιώκοντας να  ενημερώσουν τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Διαβάστε ακόμη  Πολιτική δραστηριότητα ΚΟ ΑΜΘ του ΚΚΕ

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσει για τη Σαμοθράκη, με ελικόπτερο, όπου θα τον υποδεχθεί η δημοτική αρχή και κάτοικοι του νησιού, ενώ θα ανακηρυχθεί και επίτιμος δημότης. Ο Πρωθυπουργός, που θα συνοδεύεται από υπουργούς της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, θα διανυκτερεύσει στη Σαμοθράκη, απ’ όπου θα αναχωρήσει αργά το πρωί της Κυριακής.