Αποδοκιμασία Χ. Μέτιου στο κλείσιμο του συνεδρίου στην Κομοτηνή, από κόσμο στην αίθουσα

Μεγάλης διάρκειας ομιλία έκανε κατά το κλείσιμο των εργασιών του 6ου Περιφερειακού Συμβουλίου για την ανάπτυξη στην Κομοτηνή, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Ο κόσμος μετά από περίπου 20 λεπτά ομιλίας και καθώς στην κατάμεστη αίθουσα του Chris & Eve αναμένονταν η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, άρχισε να διακόπτει τον κ. Μέτιο με χειροκροτήματα, αφού πρώτα στο χώρο είχαν γίνει πηγαδάκια συζήτησης και υπήρχε “θόρυβος”.

Αρχικά ο Περιφερειάρχης απόρησε με το χειροκρότημα λέγοντας “δε τελείωσα” ενώ λίγο αργότερα όταν τα χειροκροτήματα επαναλήφθηκαν ήταν πια ξεκάθαρο ότι ήταν χειροκροτήματα δυσαρέσκειας.

“Είδατε όμως ότι δεν ακούτε;” είπε αντιδρώντας ο κ.Μέτιος και συνέχισε κανονικά την ομιλία του. Μάλιστα σε κάποια σημεία που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση οι αποδοκιμασίες επαναλήφθηκαν όμως κλείνοντας ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι έχει άριστη συνεργασία με τον κ. Χαρίτση και ότι τα όποια παράπονα εκφράζει δε τα εκφράζει κομματικά καθώς τα ίδια είπε και στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η αναφορά του ονόματος του κ. Μητσοτάκη στην αίθουσα προκάλεσε μια ακόμα αποδοκιμασία δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα…αμηχανίας. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πρωθυπουργός παίρνοντας το λόγο είπε ότι “δε πειράζει που ο Περιφερειάρχης μακρηγόρησε, γι αυτό άλλωστε είμαστε εδώ για να ακούσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση”.

Διαβάστε ακόμη  «Προοπτική Πολιτών» η νέα παράταξη που προέκυψε μετά την απόσυρση του «Πόλη και Πολίτες»