Απόλυτα προβλέψιμος Ζαμπούκης: Απουσίαζε ξανά από το Δημοτικό Συμβούλιο

Από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία υπήρχαν επείγοντα θέματα προς έγκριση, απουσίασε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, που συνεχίζει μέχρι την τελευταία στιγμή την τακτική της απαξίωσης του κορυφαίου οργάνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο πρόεδρος Γιώργος Καϊσας ξεκίνησε τη συνεδρίαση με το πρώτο έκτακτο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη να παίρνει τον λόγο και να κατακεραυνώνει τον κύριο Ζαμπούκη για το γεγονός όχι μόνο της απουσίας αλλά και της απουσίας ενημέρωσης του σώματος για τον λόγο της απουσίας του!

Όπως είπε, στα 9 χρόνια της θητείας του, τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να λείψει ο ίδιος από κάποια συνεδρίαση, ο εκάστοτε πρόεδρος πάντοτε ενημέρωνε το δημοτικό συμβούλιο για τον λόγο της απουσίας του, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην περίπτωση του κύριου Ζαμπούκη. Στη συνέχεια, ο κύριος Λαμπάκης ανακοίνωσε πως εφόσον με την παρουσία της παράταξης του εξασφαλίστηκε πλειοψηφία και μπορούν να συζητηθούν τα έκτακτα θέματα από τους υπόλοιπους, ο ίδιος και οι σύμβουλοι του αποχωρούν.

Διαβάστε ακόμη  Νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο ο Μαραζίδης Χρόνης και Αναπληρωτής Γραμματέας ο Γρηγόραινας Στράτος

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη «Πόλη και Πολίτες» αναφέρει:

«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ..ΤΩΡΑ !!

Ο Μεγάλος απών.. Για άλλη μια φορά απών !

Δεν μπορεί λέει να διοικήσει τον Δήμο ο μεγάλος απόντας γιατί δεν τον αφήνουμε εμείς και η υπόλοιπη αντιπολίτευση.

Και σήμερα που τον αφήσαμε δηλαδής που ήταν ;

Φευγάτος …..Όλη η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα, για να τους προσφέρει απαρτία μπας και διοικήσουν, να δούμε δηλαδή μια φορά πως το “κάνουν”, και ο λεγάμενος…πάλι απών.

Την έκανε που λένε και οι πιτσιρικάδες. Για που; Κύριος οίδε ….Μάλλον θα έχει καμμιά καλύτερη ενασχόληση (φωτογραφίες προφανώς) ή κάνει πρόβα για την τελευταία έξοδο, οχι της Ρίτας Χέιγουρθ, αλλά του Οκτώβρη ….»