Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις καλύβες, σε 15 μέρες σε νομοσχέδιο

Σε απόσυρση της τροπολογίας που είχε καταθέσει για τις καλύβες του Δέλτα του Έβρου προχώρησε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης. Ο κ. Δημοσχάκης στην ομιλία του ανέφερε ότι αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί η τροπολογία για λόγους νομοτεχνικούς και πολιτικούς ως κανονική διάταξη στον αμιγή νόμο από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η διαδικασία του οποίου θα ολοκληρωθεί στο προσεχές δεκαπενθήμερο.

Η ανακοίνωση του βουλευτή

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας θα συμπεριλάβει την τροπολογία σχετικά με τις Καλύβες του Έβρου ως Βασική ΔΙΑΤΑΞΗ σε αμιγές νομοσχέδιο του Υπουργείου το οποίο κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμη  Νόμιμο, πλέον, το πάρκινγκ 26 θέσεων στην παλιά ιχθυαγορά Αλεξανδρούπολης

Κρίνοντας ως νομικά ορθότερη κι αποτελεσματικότερη την συγκεκριμένη διαδικασία, και κατόπιν συνεννόησης με την ηγεσία του Υπουργείου, απέσυρα την Τροπολογία από το σ/ν που συζητήθηκε χθες στην Ολομέλεια.

Ο στόχος είναι να συμπεριληφθεί η τροπολογία σε ένα νομοσχέδιο με ομοιογενές νομοτεχνικό περιεχόμενο και συνάφεια ως προς το αντικείμενο και τα ζητήματα ενδιαφέροντος του συγκεκριμένου Υπουργείου.

Πρόκειται για μια σοβαρή πολιτική πρωτοβουλία που συνεπάγεται του Υπουργείου που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τον Έβρο και για το Δέλτα του Έβρου!