Χρυσό μετάλλιο στο άλμα για την Ελισάβετ Κορωνίδου του ΟΕΓΑ!

Την 1η θέση στο άλμα, στην Α΄ φάση των αγώνων παίδων – κορασίδων (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), που διεξήχθη το Σάββατο 19/03, στην αίθουσα Ιωαν. Μελισσανίδη στην Μίκρα Θεσσαλονίκης, κατέλαβε η Ελισάβετ Κορωνίδου του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε τι ακριβώς έγινε στη Θεσσαλονίκη μέσα από το Δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ:

«Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον Ο.Ε.Γ.Α. στην Α΄ φάση των αγώνων παίδων-κορασίδων(Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), που διεξήχθη το Σάββατο 19-03-2016,στην αίθουσα Ιωαν. Μελισσανίδη, στην Μίκρα Θες/κης.
Συγκεκριμένα η αθλήτρια του συλλόγου ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ , πήρε ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, στο άλμα.
Αναλυτικά οι βαθμολογίες:

Από τις (35) αθλήτριες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη κατηγορία η ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ κατέλαβε την 9η θέση στο σύνθετο ατομικό, η ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ, κατέλαβε την 14η θέση, η ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ κατέλαβε την 17η θέση και η ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΗ κατέλαβε την 26η θέση. Οι (3) τελευταίες αθλήτριες συμμετείχαν για 1η φορά στην Γ΄ κατηγορία και αξιοπρεπέστατα στάθηκαν επάξια στην συγκεκριμένη διοργάνωση με κορασίδες μεγαλύτερες σε ηλικία και πιο έμπειρες.

Διαβάστε ακόμη  «ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2024»: Αυλαία με πανελλήνια ρεκόρ από Μάρκο, Πυρίλη, Δημανόπουλο, με τον Απόστολο Χρήστου και την Κάλια Αντωνίου να αναδεικνύονται σε καλύτερους αθλητές της διοργάνωσης

Αισιόδοξο το μέλλον για τις κορασίδες μας, που έδειξαν με την αξιέπαινη προσπάθειά τους ότι, διορθώνοντας τα λάθη τους κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών και με την σκληρή δουλειά θα καταφέρουν πολλά περισσότερα τον επόμενο μήνα(23-24/04/2016) στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Στην κατηγορία των παίδων ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν αγωνίστηκε, διότι προετοιμάζεται για το τεστ αξιολόγησης για την στελέχωση της Εθνικής Εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στον Αγ.Κοσμά, στην Αθήνα την Τρίτη 29/03/2016. Ο συγκεκριμένος αθλητής αν και παίδας, θα αγωνιστεί αυτήν την χρονιά στους Πανελλήνιους αγώνες εφήβων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! στους προπονητές ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΔΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ για την ποιοτική και εξαιρετική δουλειά τους, που αποδεικνύουν μέσα από τα αποτελέσματά τους και με μη κατάλληλες συνθήκες προπόνησης, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!!»

oega-1

oega4

Newsroom Alexpoli.gr / Κοσμάς Πανταζής (radiomax.gr)