Δεν έχουν κοινοποιηθεί στο Δήμο ασφαλιστικά μέτρα για την Κύπρου μέχρι στιγμής

Έντονη ήταν η φημολογία από νωρίς το απόγευμα σήμερα ότι κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα για να διακοπούν τα έργα στην οδό Κύπρου. Η φημολογία ήθελε μάλιστα να έχουν διακοπεί ήδη οι εργασίες για την πεζοδρόμηση. Οι πληροφορίες που διακινήθηκαν δεν ανέφεραν ποιος κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα.

Το alexpoli.gr επικοινώνησε με 2 καταστηματάρχες στην οδό Κύπρου οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για το θέμα και ανέφεραν ότι αν υπήρχε κάτι τέτοιο λογικά θα γίνονταν ομαδικά από τα καταστήματα και θα το γνώριζαν.

Μέχρι αυτή την ώρα 9 το βράδυ απόφαση για ασφαλιστικά μέτρα δεν έχει κοινοποιηθεί ούτε σε κάποια αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης ούτε και στον ανάδοχο του έργου. Και από αστυνομικές πηγές πάντως (όπου θα έπρεπε να είχε κοινοποιηθεί η απόφαση για διακοπή των εργασιών) προκύπτει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμη  Εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Αλεξανδρούπολη!

Αν η φημολογία που αναπτύχθηκε νωρίτερα έχει κάποια βάση τότε η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι κάποιος μπορεί να ξεκίνησε τέτοια διαδικασία αλλά προς στιγμή είτε δεν υπάρχει απόφαση είτε δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη σε κανέναν αρμόδιο.