Δεν «πείθει» ο Δαστερίδης  αλλά μπορεί να ρίξει σφαλιάρα στον Λαμπάκη για την Ιντζεμπελίδου (video) 

Ένα ανοιχτό μικρόφωνο ήταν αρκετό για να αποκαλύψει την … ωραία ατμόσφαιρα που επικρατεί στους κόλπους της δημοτικής αρχής, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης. 

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, καθώς έλειπε στην Αθήνα. Στη συζήτηση του θέματος για την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος, ο εισηγητής Αντιδήμαρχος Ηλίας Δαστερίδης, χωρίς να είναι θέματα αρμοδιότητάς του, αναφέρθηκε στην ανάγκη εκπόνησης μελετών για μία σειρά από έργα, με συνολικό κόστος 1,4 εκ ευρώ. Όπως είπε, οι ημερομηνίες είναι ασφυκτικές και θα πρέπει  να παρθεί απόφαση ώστε να προχωρήσουν οι μελέτες μέσα από τον αναπτυξιακό οργανισμό, αφού η τεχνική υπηρεσία δεν μπορεί να τις αναλάβει. Οι αντιδράσεις και τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης πολλά, με αποτέλεσμα, η Αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελίδου, που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, να αναγκαστεί να τηλεφωνήσει (προφανώς) στον Δήμαρχο για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την τροπή της συζήτησης. Δυστυχώς, όμως, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο, με αποτέλεσμα, να ακουστεί πεντακάθαρα να λέει: «Δεν ξέρει ρε Γιάννη και δεν μπορεί να πείσει!» και σαν να μην έφτανε αυτό σε δεύτερη φάση και όταν το προεδρείο εξέταζε το αίτημα Λαμπάκη για διακοπή της συνεδρίασης η κυρία Ιντζεμπελίδου μιλώντας πάλι στο τηλέφωνο πιθανότατα με τον δήμαρχο ακούστηκε να λέει πως κακώς συζητάνε με τον κύριο Λαμπάκη , καθώς τον κάνουνε μάγκα , ενώ παρότρυνε ακόμη τον συνάδελφο της κ. Δαστερίδη να πάει να του δώσει μια σφαλιάρα. 

Διαβάστε ακόμη  7 μήνες μετά τις φωτιές, η απόφαση Κελέτση για ανασύσταση του Μελισσοκομικού Πάρκου Σουφλίου

Οι σύμβουλοι όπως και ο πρόεδρος έσπευσαν να της πουν ότι έχει ανοιχτό το μικρόφωνο και ακούγεται… Το λάθος, όμως, είχε γίνει…