Δεύτεροι στην Ελλάδα οι αθλητές του Εθνικού στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων

Οι αθλητές του Γιώργου Ανδραβίζου και της Όλγας Γκούβερ, Καλαϊτζής, Σουσουρίδης, Κεσκίνης, Σαλαμπάσης, Ηλιάδης, Γκοτσίδης, Περιστέρης, Κούτρας, Μιχαηλίδης, Παπάζογλου, Κοντοστάθης, κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Μετά από μια σειρά αναμετρήσεων και νικών, η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας με την ομάδα του  Πήγασου Πολίχνης και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. 

Με δυναμισμό και συναρπαστικές ανατροπές τα σετ ήταν κάποια στιγμή ισόπαλα 2-2 με τους αθλητές να βάζουν τα δυνατά τους. 

Τι πέμπτο σετ, ήταν συναρπαστικό και με αγωνία που κράτησε μέχρι το τέλος με αφού ο  Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε δυναμικά  και προηγούνταν με  7-0. 

Διαβάστε ακόμη  Το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης ως σχολείο-πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπερασπίζεται τις αξίες της Ευρώπης

Η Ομάδα της Πολίχνης συνέχισε με ιδιαίτερο πάθος και δυναμισμό και κατάφερε από κάποια στιγμή και μετά να προηγείται συνεχώς με μια μικρή στιγμή του αγώνα , να ισοφαρίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ο Πήγασος Πολίχνης όμως συνέχισε δυναμικά και κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα παίδων Ελλάδας.