Διδυμότειχο : Ανήλικοι έκλεψαν Σκράτς και συνελήφθησαν μαζί με τους κηδεμόνες τους!

Συνέβη και αυτό στον Έβρο. Στο Διδυμότειχο δυο ανήλικοι 15 και 17 ετών, μπήκαν σε κατάστημα και έκλεψαν 25 στιγμιαία λαχεία, γνωστότερα και ως Σκράτζ… Η χαρά τους βέβαια δεν έφτασε μέχρι το ξύσιμο ή την αποκομιδή κερδών καθώς σύντομα από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Διδυμότειχο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Λόγω της ηλικίας τους οι αρχές εντόπισαν και τους κηδεμόνες τους οι οποίοι συνελήφθησαν επίσης και κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας των 2 εφήβων…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν την 18-9-2018 το βράδυ, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 15 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και δύο ημεδαποί, ένας 39χρονος και μία 33χρονη, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας των παραπάνω ανήλικων.

Αναλυτικότερα, οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν, διότι την 18-9-2018 το μεσημέρι, εισήλθαν σε επιχείρηση στο Διδυμότειχο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 25 στιγμιαία λαχεία. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν 24 από τα αφαιρεθέντα λαχεία, τα οποία και κατασχέθηκαν.