Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Αλέξανδρος Λεργιός, «ρίχνονται» σήμερα στη μάχη των ατομικών αγωνισμάτων του 11ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Με τον Αλέξανδρο Λεργιό να αγωνίζεται χθες 1 Αυγούστου, στην σκυταλοδρομία Μικτό 4Χ50μ. ελεύθερο, «ξεκίνησαν» οι συμμετοχές των αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» στο 11ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά-Κολύμβησης, που διεξάγεται στο Μάντσεστερ, από 31 Ιουλίου και για μια εβδομάδα έως την Κυριακή 6 Αυγούστου

Σήμερα, Τετάρτη 2 Αυγούστου, οι αθλητές μας, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Αλέξανδρος Λεργιός, «ρίχνονται» στη μάχη των ατομικών αγωνισμάτων του 11ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Ο παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής μας, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, που ήταν και ο Σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, στην παρέλαση στη λιτή τελετή έναρξης που έγινε πριν τους απογευματινούς τελικούς της πρώτης ημέρας των αγώνων, θα αγωνισθεί στα 100μ. πεταλούδα (S8-SM8) και ο Αλέξανδρος Λεργιός, θα αγωνισθεί στα 50μ. πεταλούδα (S5).

Διαβάστε ακόμη  Ευχαριστήριο και κάλεσμα για την ομιλία στην Άνθεια

Επίσης, ο Δημοσθένης θα αγωνισθεί την Πέμπτη 3/8, στα 100μ. ελεύθερο (S8- SM8), την Παρασκευή 4/8 στα 50μ.ελεύθερο (S8- SM8), το Σάββατο 5/8 στα 200μ. μικτή ατομική (S8-SM8). Αντίστοιχα, ο Αλέξανδρος θα αγωνισθεί το Σάββατο 5/8 στα 200μ. ελεύθερο (S5) και την Κυριακή 6/8 στα 100μ. ελεύθερο (S5).

Επίσης θα υπάρξουν και συμμετοχές στις σκυτάλες, η συμμετοχή όμως, θα αποφασίζεται κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Καλή επιτυχία στον Δημοσθένη και τον Αλέξανδρο! Καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή!