Εκδικητικές πρακτικές καταλογίζει στον Γιάννη Ναϊτίδη η παράταξη «Πόλη & Πολίτες»;

Εκδικητικές πρακτικές με μετακινήσεις, αναφορές μέχρι και διώξεις  υπαλλήλων καταγγέλλει η παράταξη «Πόλη & Πολίτες» με ιθύνοντα νου τον πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και μέλος της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη Γιάννη Ναϊτίδη. Μάλιστα, η παράταξη καταγγέλλει ότι ο ίδιος «προσπαθεί να επιβάλλει την γνώμη του για το ποιοι θα πάρουν δουλειές και ποιοι όχι (με απευθείας αναθέσεις πολλές φορές)».

Αναλυτικά:

«ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ!!

Καλές οι σέλφι, καλά τα τραπεζώματα, όμως Γιάννη Ναϊτίδη επέλεξες να συμπορευθείς και να ενταχθείς σε μία παράταξη η οποία ήδη για όλα όσα πρωτόγνωρα έχει κάνει μέχρι στιγμής, έχει καταγραφεί στα πρωτοφανή χρονικά στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης.

Οι περισσότερες ενέργειές της πηγάζουν από την ρηχή καφενειακή και κουτσομπολίστικη συλλογιστική με την οποία είναι εμποτισμένα τα περισσότερα στελέχη της.

Πασπαλισμένη μάλιστα αυτή η συλλογιστική με αρκετή δόση εκδικητισμού κατά οποιουδήποτε υπάρχει έστω και μια υποψία πως δεν την στήριξε στις εκλογές.

Είσαι προμηθευτής για παράδειγμα;

Θα βρούμε τρόπο να σε αποκλείσουμε από τα πάντα!

Οι εντός “φίλοι” του κοινοτάρχη, μας μεταφέρουν πως αυτός είναι θιασώτης της συγκεκριμένης πρακτικής και μάλιστα προσπαθεί να επιβάλλει την γνώμη του για το ποιοι θα πάρουν δουλειές και ποιοι όχι (με απευθείας αναθέσεις πολλές φορές.

Εκδικητισμός όμως και απέναντι στους υπαλλήλους.

Αναφορές, διώξεις και τιμωρίες δια ασήμαντη αφορμή.

Πρακτικές που μας γυρνάνε πίσω πολλούς αιώνες!

Ακόμη πηγαινοέρχονται οι υπάλληλοι των Φερών προς παραδειγματισμό!

Αλλαγές επί αλλαγών σε πόστα που δεν ανήκουν καν στο γνωστικό αντικείμενο των υπαλλήλων.

Ίδρυση νέου σωματείου εργαζομένων, το οποίο βοήθησε διαδικαστικά μέλος της διοικούσας με την ιδιότητά του και την υπογραφή του.

Καρατόμηση πριν λίγο καιρό του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Mόλις πριν λίγες ώρες…. αποφασίστηκε και η “δυσμενής μετάθεση” για το επί πολλά έτη στέλεχος του Πολυκοινωνικού κ. Ελένης Τσιαούση, η οποία έχει καταθέσει εδώ και χρόνια τα διαπιστευτήριά της όσον αφορά το γνωστικό και επιστημονικό της πεδίο τα οποία συμβαδίζουν πλήρως με την λειτουργία του Πολυκοινωνικού.

Εμείς ως διοίκηση, παρά το γεγονός πως η κ. Τσιαούση προερχόταν από έναν αντίθετο με εμάς ιδεολογικά και πολιτικά χώρο, της είχαμε δώσει την απαραίτητη στήριξη ώστε να προσφέρει σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο τομέα πάνω στο επιστημονικό της πεδίο, σεβόμενοι πρώτα από όλα τους δημοκρατικούς θεσμούς και αξιολογώντας την επιστήμονα και τον άνθρωπο.

Εσείς συμφωνείτε άραγε με αυτές τις εκδικητικές πρακτικές κ. Ναϊτίδη;

Σας ρωτάμε».