Εν μέσω πανδημίας ο Δήμος δίνει 23.000 ευρώ για συναυλία του Φραγκούλη!

Τίποτα, ούτε καν η πανδημία, το δεύτερο κύμα της οποίας βρίσκεται προ των πυλών, δεν μπορεί να χαλάσει το … κέφι και τη διάθεση για ξόδεμα της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης.

Έτσι, μετά την εκδήλωση «ANAMNESIS» που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ζώνη και που κόστισε πολλές χιλιάδες ευρώ, ο Δήμαρχος και η ομάδα του «ξαναχτυπούν», αυτή τη φορά με συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στο κηποθέατρο του πάρκου Αλτιναλμάζη. Το κόστος για τη συγκεκριμένη συναυλία ανέρχεται σε 23.000 ευρώ, όπως προκύπτει από την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία δεν αναφέρεται αν η είσοδος για το κοινό θα είναι «δωρεάν», μόνο στα λόγια, αφού στην πράξη, το κόστος θα καλυφθεί από τα δημοτικά ταμεία μας.

Τα 23.000 ευρώ θα δοθούν για τους παρακάτω σκοπούς:

1)ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ (4 τραγουδιστών, 6 μουσικών, 2 ηχοληπτών, φωτιστή, τεχνικού AQ , 2 βοηθών, ενορχηστρωτή, γραφίστα, αμοιβή studio δοκιμών, 14.000,00€ συμπεριλαμβανομένων ασφαλιστικών εισφορών.

2)ΗΧΟΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 4.500,00€ με το Φ.Π.Α.

3)ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ 13 ατόμων  4.500,00€ με το Φ.Π.Α.

Υπέρ ψήφισαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Πασσιάς, Δέλκος, Μυτιληνός, Κιζιρίδης, Μιχαηλίδης, Κολγιώνης και κατά οι Λαμπάκης, Γερακόπουλος.