Επί ποδός η τροχαία για το RUN GREECE. Στο κόκκινο τα νεύρα οδηγών που βρήκαν κλειστό το κέντρο

Σε πλήρη κινητοποίηση όλη η δύναμη της τροχαίας σήμερα για τη διεξαγωγή του RUN GREECE. Σε σημεία “κλειδιά”, όργανα της τροχαίας ενημερώνουν οδηγούς για το πως μπορούν να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσουν στον προορισμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις οι οδηγοί που δεν γνώριζαν για το σημερινό κλείσιμο του κέντρου για τα οχήματα (κυρίως οδηγοί μεγαλύτερης ηλικίας), δεν βλέπουν με καλό μάτι την υποχρεωτική αλλαγή διαδρομής και δε λείπουν τα σχόλια….

Κάνοντας νωρίτερα μια “βόλτα” από τέτοια σημεία ακούσαμε και φωνές οδηγών που “στόλιζαν” κανονικά την κατάσταση. Οι περισσότεροι πάντως ψύχραιμα έστριβαν από άλλα σημεία ενώ και οι άνθρωποι της τροχαίας εξηγούσαν σε κάθε περίπτωση ευγενικά και αναλυτικά το πως μπορεί να παρακάμψει κάποιος το κέντρο. Λίγες παραπάνω πληροφορίες ζητούσαν κυρίως οδηγοί που δεν είναι ντόπιοι.

Διαβάστε ακόμη  Συγκρατημένοι οι εκδρομείς ενόψει του Πάσχα

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το μεσημέρι (γύρω στις 3) κλειστή για τα οχήματα θα είναι η παραλιακή από το ύψος της Κύπρου μέχρι τη στροφή Εγνατία και η Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της Αγγέλου Ποιμενίδη μέχρι τη γέφυρα Βανικιώτη.