Επισκέψεις Γ. Ζαμπούκη σε Κύκλωπα και Εβροφάρμα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης  κ.Γιάννης Ζαμπούκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού«Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ», επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο κ.Αργύρη Κελλίδη του Κύκλωπα Α.Ε., στην περιοχή της Μάκρης. 

Μετά τη ξενάγησή τους στο πολυβραβεμβενο παγκοσμίως ελαιοτριβείο και την δοκιμή των νεων γευστικών προιόντων , ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης επεσήμανε ότι το ελαιόλαδο είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας  μας και ως εκ τούτου ο Δήμος θα πρέπει να είναι αρωγός στις δραστηριότητες της τόσο σπουδαίας οικογενειακής προσπάθειας ανάδειξης του ελαιολάδου Μάκρης παγκοσμίως και κατοχύρωσης της τοπικής ποικιλίας ως προιόν με ονομασία προέλευσης . Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης δεσμεύτηκε να στηρίξει την επιχειρρηματικότητα  αυτή και την ανάδειξη του χώρου του ελαιώνα της Μακρης  ,δημιουργώντας  περιπατητική διαδρομή κάτω από τα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα και τη διασύνδεσή της διαδρομής αυτής  με τη σπηλιά του Κύκλωπα προς τουριστική αξιοποιηση  της υπεραιωνόβιας  ενεργειας του  τοπίου και της διασυνδεσης της  με την μυθολογία.

Επίσκεψη στην Εβροφάρμα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ.Γιάννης Ζαμπούκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ», επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο κ.Αθανάσιο Παπαζηλάκη της Εβροφάρμα, στην περιοχή Μέστης.

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX, H. Leijtens

Ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης εξήρε το πετυχημένο μοντέλο Campus που έχει αναπτύξει η γαλακτοβιομηχανία καθώς και τις προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων. Η Εβροφάρμα κατάφερε να είναι μια πρότυπη κάθετη μονάδα κτηνοτροφίας, παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος που, εδώ και 27 χρόνια επενδύει στην ενσωμάτωση της γνώσης, της σύγχρονης τεχνολογίας, και της καινοτομίας στον πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης δεσμεύτηκε να άρει όλα τα εμπόδια, που θέτει η τοπική αυτοδιοίκηση, στις μεγάλες τοπικές επιχειρήσεις, με στόχο να δοθούν περαιτέρω κίνητρα για επενδύσεις στην κτηνοτροφία.