Επιτυχίες και πρωτιές για τους μικρούς κολυμβητές του ΟΦΘΑ

Το Σάββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ο διασυλλογικός αγώνας Προαγωνιστικών & Μίνι κατηγοριών (ηλικίες 8-12 ετών) Ορφέας 2024 με τη συμμετοχή 350 και πλέον κολυμβητών-τριων από τη Β. Ελλάδα και τη γειτονική Τουρκία!

Οι αγώνες αυτοί αποτελούσαν άλλο ένα δυνατό τεστ για όλες τις ομάδες εν όψη του Εαρινού Κυπέλλου!

Η ομάδα του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στους αγώνες με 85 κολυμβητές & κολυμβήτριες, έχοντας πάρα πολλές απουσίες λόγω ασθενειών.

Με την αγωνιστική διάθεση στα ύψη, οι μικροί κολυμβητές του ΟΦΘΑ εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά, τόσο με τις επιδόσεις τους όσο και με τον αθλητικό τους χαρακτήρα εντός και εκτός πισίνας!

Αγωνιστικότητα, ομαδικότητα, καλή διάθεση, ψυχολογία, πάθος, σωστή και μεθοδική δουλειά, χαμόγελα, αγάπη, μεράκι, αφοσίωση και προσήλωση σ αυτό που κάνουν ήταν ορισμένα από τα συστατικά της επιτυχίας!

Στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων…η ομάδα του ΟΦΘΑ

• Κατηγορία Mini (8-9 ετών) – 1η θέση ( 8 πρώτες θέσεις, 2 δεύτερες, 4 τρίτες)

• Κατηγορία Προαγωνιστικών (10-11-12 ετών) – 2η θέση (11 χρυσά μετάλλια, 19 ασημένια, 10 χάλκινα) σύνολο 40 μετάλλια!

Στα υπόλοιπα στατιστικά της ομάδας, οι κολυμβητές / τριες του ΟΦΘΑ

Διαβάστε ακόμη  Τα «μεγάλα» έργα συνεχίζονται: Βελτίωση βατότητας ενός χωματόδρομου…

• Πραγματοποίησαν 142 νέα ατομικά ρεκόρ στα ατομικά αγωνίσματά τους!

• Οι 37 κολυμβητές/τριες κατάφεραν και κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας, πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν!

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς της ομάδας μας που για άλλη μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες του κολυμβητηρίου! Η εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπά μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή! Επιβάλλεται στις μέρες μας να μπορεί κάποιος να έχει τις γνώσεις και να εμπνέει τους μικρούς αθλητές! Ένα μεγάλο μπράβο στη διοργανώτρια ομάδα του ΝΟΑ για την πολύ καλή διοργάνωση των αγώνων! Επόμενος μεγάλος στόχος του χειμώνα για όλη την Ελλάδα το Εαρινό Κύπελλο! Δήλωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Καλλιτσάρης Τάσος.

Στόχευσε στο φεγγάρι!!!

Ακόμα και αν αστοχήσεις, θα βρίσκεσαι ανάμεσα στα αστέρια”.

Τα καλύτερα έρχονται!!! Keep swimming!!!

Για τον ΟΦΘΑ

Το Δ.Σ. & οι προπονητές & οι προπονητές

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των διεθνών αγώνων κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών Ορφέας 2024 (Κ10 – Κ11 – Κ12) και τα αποτελέσματα των αγώνων ενθάρρυνσης μίνι κατηγοριών (Κ8 – Κ9), στον ακόλουθο σύνδεσμο.

https://koe.org.gr/page/diethneis-agones-kolimvisis-proagonistikon-katigorion-k10-k11-k12-agones-entharrinsis-mini-katigorion-k8-k9?fbclid=IwAR2kkSraWF8vXzgoLZ6c0pD9V_TINmSYjrbBoeNmzIhOGq7FUmy-qNR_F2g