Έρχεται στον πυρόπληκτο Έβρο για άλλη μια φορά ο Νίκος Ανδρουλάκης – Όλα όσα ειπώθηκαν στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ για την περιοχή

Συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με τον πυρόπληκτο Έβρο να καταλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εν λόγω συνεδρίαση

Ο Νίκος Ανδουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τις επόμενες μέρες, θα βρεθεί τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο, προκειμένου να παρουσιάσουν στους πολίτες, την πρόταση του κόμματος για την ανασυγκρότηση του μοναδικού οικοσυστήματος της Δαδιάς.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η παρουσία του ίδιου αλλά και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που θα τον συνοδεύσουν σε αυτή του την μετάβαση στον πυρόπληκτο Έβρο, δε θα αφορά μόνο το Δάσος της Δαδιάς, αλλά θα πραγματοποιηθεί αυτοψία και στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε Ο Νίκος Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ προχωρά δυναμικά με συγκεκριμένες προτάσεις σε όλα τα θέματα.

Ομιλία στη Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, όχι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επέμεινε στην φράση ότι «βήμα – βήμα, κατακτούμε όλα όσα φαντάζουν στην αρχή ακατόρθωτα. Ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αυτό καταδεικνύεται από την σταθερή ανοδική μας πορεία. Θα έχουμε ξανά τη δημοκρατική παράταξη, πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην πατρίδα μας· έχουμε χρέος να αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να έχει αξιόμαχο αντίπαλο η συντηρητική παράταξη».

Διαβάστε ακόμη  “Ναυτικός της χρονιάς” βραβεύτηκε ο καπετάνιος του “Αδαμάντιος Κοραής” Κυριάκος Μουζάκης

«Στόχος όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής δεν είναι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να αλλάξει ο τόπος σελίδα και να έχει προοπτική ο ελληνικός λαός. Για να αλλάξουμε, να δυναμώσουμε, να κάνουμε την Ελλάδα κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Ο κ. Ανδρουλάκης, επεσήμανε ότι «είμαστε δίπλα σε όλους όσοι θέλουν ποιοτική δημοκρατία. Στεκόμαστε στο πλευρό των πιο αδύναμων Ελλήνων με λόγο συνέπειας και προόδου και όχι προσφέροντας λαϊκισμό», «εξαπολύοντας» ξανά επίθεση στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «Η Νέα Δημοκρατία είναι υπόλογη για την αύξηση των ανισοτήτων, τη συνεχιζόμενη μείωση πραγματικών εισοδηματιών, την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα. Ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το κράτος στο οποίο διαβιούμε δεν αποτελεί ένα κράτος το οποίο προστατεύει τον πολίτη, αλλά ένα κράτος τροχονόμο των εκάστοτε επιχειρηματικών συμφερόντων».

Ο μόνος λόγος για να προβάλεις το ποσοστό που έλαβες στις εθνικές εκλογές (41%), ως το καθαρτήριο της δικής σου ανικανότητας, αποτελεί το γεγονός ότι η δική σου αποτελεσματικότητα πλέον βρίσκεται υπό του μηδενός. Δεν υπάρχει καμία επιτελικότητα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες όμως αξίζουν περισσότερα και είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε καλύτερες μέρες, αξιοπρέπεια και προοπτική».