Έξαλλος ο Αντιδήμαρχος Ενέργειας Γιάννης Φαλέκας με τον Παύλο Μιχαηλίδη

Καρφιά στο fb αντάλλαξαν χθες ο αντιδήμαρχος ενέργειας Γιάννης Φαλέκας και ο επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης. Ο δεύτερος σε σχόλιο του έγραψε “Υπάρχει κ η “καραμέλα” της γεωθερμίας του ενεργειακού κόμβου και πολλών άλλων προσδοκιών, για τον αποπροσανατολισμό, την στιγμή που οι υπόλοιποι δήμοι αθόρυβα πετυχαίνουν τους μικρούς αλλά πολύτιμους στόχους τους, δίνοντας υπεραξία στην οικονομία των περιοχών τους και φυσικά καλύτερη ποιότητα ζωής σε βασικά θέματα της καθημερινότητας”.

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Φαλέκας απάντησε με ανάρτηση λέγοντας: Μόνο ένας ”Ανεύθυνος πολιτικός” ή αδιάφορος πολίτης, θα αποκαλούσε … ”Καραμέλα” την ”γεωθερμική εξέλιξη” … στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Την ώρα μάλιστα που ”υπογράφηκε” (01 Φεβ 2017) από τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης κ. ”Χρήστο Μέτιο” (και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης) ”η πρόσκληση” «Ανάπτυξη βασικών υποδομών και εφαρμογών για την ”αξιοποίηση της γεωθερμίας” σε αστικές, αγροτικές και βιομηχανικές περιοχές» προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης ”οκτώ (8) εκατομμυρίων ευρώ” χρηματοδοτούμενου από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, να ενισχύσει επενδυτικά σχέδια που περιλαμβάνουν παραγωγή και διάθεση ενέργειας από γεωθερμία … ”Κρίμα για τον τόπο”, να αντιμετωπίζονται με τόση ”μικρότητα” οι ”αναπτυξιακές προοπτικές” του τόπου μας … ιδιαίτερα από ”Δημοτικούς συμβούλους” !!!

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Προ των πυλών επικίνδυνα φαινόμενα – Κίνδυνος για πλημμύρες

Το τελευταίο διάστημα βέβαια υπήρξαν και άλλες ανταλλαγές πυρών μεταξύ των δυο αλλά όπως φαίνεται η κόντρα έχει πλέον διαστάσεις.