Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης

Αγαπητοί συνάδελφοι/συναδέλφισσες οικονομολόγοι
Μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών που διεξήχθησαν την 15η Δεκεμβρίου 2019 για την ανάδειξη τόσο των Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων όσο και για το ανώτατο όργανο του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας, σε όλους τους συναδέλφους/συναδέλφισες οικονομολόγους που συμμετείχαν με τη ψήφο τους στην εκλογική διαδικασία.

Η μεγάλη συμμετοχή, η οποία ευχάριστα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, ανήλθε στο 68% αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον των συναδέλφων οικονομολόγων για ένα ισχυρότερο Οικονομικό Επιμελητήριο και ενδυναμώνοντας τη νέα διοίκηση.
Καταρχάς ως Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις παρατάξεις, και τους υποψηφίους, οι οποίοι επέδειξαν τον πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει στο επιστημονικό μας αντικείμενο για την άρτια ολοκλήρωση των εκλογών. Όπως επίσης, και στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και των δικαστικών αντιπροσώπων, στους εργαζομένους του φορέα και των υπαλλήλων της περιφέρειας οι οποίοι συνέββαλαν με αυταπάρνηση για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.


Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το οφείλουμε στα μέλη του φορέα, τα οποία για ακόμη μια φορά ανέδειξαν την Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης ως πρώτη δύναμη του 1ου Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, με 163 ψήφους από 517 έγκυρα ψηφοδέλτια, ήτοι ποσοστό 31,528%, και δύο έδρες, στην επταμελή τοπική διοίκηση, αναγνωρίζοντας μας το έργο που έχει παραχθεί ως και σήμερα, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους. Η εκλογική αυτή επιτυχία μας γεμίζει με μεγάλη ευθύνη για τη συνέχεια, γεγονός που ισχυροποιεί τη δέσμευση μας για δράσεις και παρεμβάσεις, οι οποίες θα έχουν ως γνώμονα την ανάδειξη του ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, στην κοινωνία της Θράκης, όπως αυτός ορίζεται στον ιδρυτικό του νόμο ως συμβούλου της πολιτείας και θεματοφύλακα των ζητημάτων των συναδέλφων.

Διαβάστε ακόμη  Καμία απάντηση δεν πήραν από τον Υπουργό Αυγενάκη οι κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ

Κυρίως όμως θέλουμε να συμβάλλουμε με τις ενέργειες μας, ώστε όλες οι δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος να γίνουν υπόθεση και της νέας γενιάς οικονομολόγων, για να έχει πρωταγωνιστική συμμετοχή στη μάχη για την αναγέννηση του Ο.Ε.Ε. και την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων υπηρετώντας τους συναδέλφους.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε η πλειοψηφία των συναδέλφων τόσο στην Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης όσο και στο κάθε μέλος του ψηφοδελτίου χωριστά, αποτελεί για το σύνολο του ψηφοδελτίου μέγιστη τιμή και ευθύνη την οποία δεσμευόμαστε με το έργο και τις πράξεις, να συμβάλλουμε στην ανάδειξη και επίλυση των οξυμένων προβλημάτων των οικονομολόγων.

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος

Με εκτίμηση
Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης