Με ψύχος θα αποχαιρετήσει τον Έβρο το ζεστό 2019, θερμό αναμένεται το 2020!

Μπορεί ο φετινός χειμώνας στον Έβρο, ως τώρα να ήταν ήπιος αλλά το 2019 φαίνεται πως αποφάσισε “να δείξει τα δόντια του” λίγο πριν μας αποχαιρετήσει. Έτσι από σήμερα Χριστούγεννα σταδιακά η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στον Έβρο και αύριο η αίσθηση του κρύου θα είναι πιο “ταιριαστή” για την εποχή καθώς τις πρωινές και βραδινές ώρες το θερμόμετρο θα δείχνει 4 εως 6 βαθμούς κελσίου ενώ το μεσημέρι 10 βαθμούς.

Από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου θα σημειωθεί νέα πτώση της θερμοκρασίας, με 3 βαθμούς το πρωί και το βράδυ και την αίσθηση του κρύου να είναι έντονη. Το μεσημέρι το θερμόμετρο θα δείχνει έως 7 βαθμούς.

Ακόμα πιο κρύο θα είναι το Σαββατοκύριακο με 1-2 βαθμούς το πρωί και το βράδυ και αίσθηση θερμοκρασίας στους -4 βαθμούς! Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάνει τους 4 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη  Μία «ανάσα» πριν την τουριστική σεζόν: Ούτε Έβρος Pass, ούτε Δαδιά Pass…

Μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου το τσουχτερό κρύο θα συνεχιστεί (κυρίως το βράδυ και το πρωί) ενώ δεν αποκλείεται αύριο Πέμπτη αλλά και το Σαββατοκύριακο να έχουμε και μικρής έντασης πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Αλλάζει ο καιρός την Πρωτοχρονιά

Οι μέχρι τώρα προβλέψεις δείχνουν…επιστροφή στην “χειμερινή άνοιξη” από την Πρωτοχρονιά. Συγκεκριμένα, την 1η Ιανουαρίου του 2020 αναμένεται στον Έβρο αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας στους 13 με 14 βαθμούς το μεσημέρι ενώ και τις νύχτες θα υπάρξει άνοδος θερμοκρασίας στους 5-6 βαθμούς.