Για λαϊκισμό κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ – Βελόπουλο ο «διακινητής» fake news Δερμεντζόπουλος

«Ανεκδιήγητο λαϊκισμό» καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ

Μάλιστα, κάλεσε τους απανταχού νεοδημοκράτες να απαντούν πάντα στον λαϊκισμό, από τον οποίο δεν εξαίρεσε ούτε τον Βελόπουλο… Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κ. Δερμεντζόπουλο, που ξαφνικά βλέπει ως αντίπαλο της κυβέρνησης το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, ότι μια χαρά ο ίδιος, όπως και πολλά στελέχη της ΝΔ, όχι μόνο συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις κατά του ΚΥΤ που υποκινούνταν σε μεγάλο μέρος από υποστηρικτές του Βελόπουλου, αλλά υιοθέτησαν και τον ακραίο λόγο των ομοϊδεατών του. Το ίδιο, βεβαίως, είχε γίνει και μετά τα επεισόδια στις Καστανιές, όπου μέχρι και ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε δίπλα σε ακροδεξιά στοιχεία που συμμετείχαν στα επεισόδια και που σήμερα δηλώνουν υποστηρικτές του Βελόπουλου, συγχαίροντάς τους μάλιστα για όσα έκαναν για την πατρίδα!

Επιπλέον, και αναφορικά με τον «λαϊκισμό» για τον οποίο κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δερμεντζόπουλος, οφείλουμε να του φρεσκάρουμε και εδώ την μνήμη, όταν ο ίδιος διέδιδε fake news αναφορικά με τη 12χρονη – θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό.  Τότε, σε story που είχε ανεβάσει στο instagram, ο βουλευτής της ΝΔ είχε ισχυριστεί πως για βιασμό ανηλίκου προβλέπεται ισόβια κάθειρξη του δράστη, με νόμο που ψήφισε η ΝΔ και ο Λοβέρδος, ενώ το ΚΙΝΑΛ ψήφισε «παρών» και ο ΣΥΡΙΖΑ «κατά». Τελικώς, η διάψευση ήρθε από τον ίδιο τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, τον είχε ρωτήσει: «Ακούω ότι αυστηροποιήθηκε (σ.σ. η ποινή) επί των ημερών σας και ότι δεν ψηφίστηκε από την άλλη πλευρά. Ισχύει αυτό;», για να απαντήσει ο υπουργός: «Όχι, δεν ισχύει. Η συγκεκριμένη διάταξη έχει ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία, αυτή που μετέτρεψε την ποινή για τον βιασμό ανηλίκου σε ισόβια. Αυτή η διάταξη ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που δεν έχει ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι η αρχή του, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Η συγκεκριμένη διάταξη έχει ψηφιστεί».

Διαβάστε ακόμη  Ακάθεκτη συνεχίζει το έργο της η Αιματολογική Κλινική του ΠΓΝΑ, παρά τις ελλείψεις

Να έχουμε και λίγη αυτογνωσία, κύριε βουλευτά. Πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια από την εκλογή σας και η δικαιολογία της πολιτικής απειρίας δεν ευσταθεί πια για τα ατοπήματά σας.