Γιάννης Καρυπίδης / Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας καταψηφίζει όλα τα θέματα της ΤΙΕΔΑ

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δ.Αλεξανδρούπολης Γιάννης Καρυπιδης, κάνει γνωστή τη διαμαρτυρία του προς τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, για τον τρόπο και την ώρα διεξαγωγής των συνεδριάσεων της επιτροπής αλλά και τον τρόπο και τους χρόνους που μοιράζονται οι εισηγήσεις των θεμάτων. Για όλα τα παραπάνω και για λόγους που θα διαβάσετε αναλυτικά στην ανακοίνωση του κ. Καρυπίδη αναφέρει χαρακτηριστικά πως “Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας καταψηφίζω όλα τα θέματα αν και θεωρώ ότι για κάποια θέματα που αφορούν τους συμπολίτες μου είναι άδικο, μήπως και με αυτό τον τρόπο αλλάξει στάση το Προεδρείο”

Αναλυτικά η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Γιάννη Καρυπίδη. 

Διαμαρτύρομαι για ακόμη μια φορά προς τον Πρόεδρο ,για τον τρόπο που διεξάγεται η Συνεδρίαση της ΤΙΕΔΑ στις 12:30 το μεσημέρι. Τον έχω ενημερώσει προσωπικά πολλές φορές αλλά και μέσω της Γραμματείας ότι δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω στις Συνεδριάσεις είτε με τηλεδιάσκεψη ή δια ζώσης ή δια περιφοράς ,όταν γνωρίζει ότι υπηρετώ σαν εκπαιδευτικός σε σχολεία της Β/θμιας εκπ/σης του βόρειου Έβρου και το ωράριό μου τελειώνει στις 2:05 ,ώστε να έχω χρόνο να επιστρέψω στο σπίτι μου .Θα μπορούσαν οι συνεδριάσεις να γίνουν γύρω στις 3:00.Προφανώς ή αδιαφορεί ή έτσι τον βολεύει ή το κάνει σκόπιμα ή έχει ξεχάσει ότι τον έχω ενημερώσει.

Διαμαρτύρομαι γιατί εδώ και περίπου 2 χρόνια του έχω πει πως οι εισηγήσεις έρχονται πολύ αργά , κάποιες είναι ελλιπείς ή σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν. Και συγκεκριμένα για την σημερινή συνεδρίαση κάποιες εισηγήσεις ήρθαν στις 18/5 κάποιες στις 19/5 το πρωί κάποιες στις 19/5 αργά το απόγευμα πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχα αρκετό χρόνο για να τις διαβάσω. Προφανώς ο Πρόεδρος θεωρεί ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε και πρέπει να είμαστε σε ένα tablet ή σε ένα mail και να παρακολουθούμε πότε θα έρθουν οι εισηγήσεις. Θέλω να του πω κατηγορηματικά ότι εγώ δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια διαδικασία. Ας φροντίσει όταν είναι έτοιμος και έχει πλήρεις τις εισηγήσεις για όλα τα θέματα να συγκαλέσει ΔΣ. Είχα και έχω άποψη και αντιπροτάσεις και απορίες και διαφωνίες αλλά και σε κάποια θέματα σύμφωνη γνώμη. Για τους παραπάνω λόγους δεν μπορώ να συμμετέχω στην σημερινή συνεδρίαση λόγω ώρας .

Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας καταψηφίζω όλα τα θέματα αν και θεωρώ ότι για κάποια θέματα που αφορούν τους συμπολίτες μου είναι άδικο, μήπως και με αυτό τον τρόπο αλλάξει στάση το Προεδρείο .>> (σημειώνω ότι πολλές εισηγήσεις είναι πολλών σελίδων και έρχονται με το τρένο που καίει κάρβουνο ) Εδώ και 2 χρόνια έχει παγιωθεί πλέον οι συνεδριάσεις να γίνονται σε ώρες απαγορευτικές για μένα και πιθανόν και για άλλα μέλη της ΤΙΕΔΑ που είναι εργαζόμενοι. Εννοείται ότι αυτή την διαμαρτυρία την έχω κάνει επανειλημμένως με γραπτά μηνύματα τα οποία είναι αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αλλά και καταγεγραμμένα στη Γραμματεία της ΤΙΕΔΑ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με αρμοδιότητες το παραλιακό μέτωπο ,το ΕΟΤ, τα ιαματικά λουτρά κτλ ).

Διαβάστε ακόμη  Μανωλόπουλος: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί λειτούργησαν με μεσαιωνικό φανατισμό κατά της επιστήμης»

Επειδή πολλοί συμπολίτες μου δεν έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν πως ψηφίζει ο καθένας και επειδή πολλοί μου ζητάνε να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι αποφάσισα να τα κοινοποιώ για όποιον θέλει να ενημερώνεται. Είχα την τύχη ,στην προηγούμενη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου να είμαι μέλος της ΤΙΕΔΑ χάρην μιας πολιτικής συγκυρίας και συγκεκριμένα την άρνηση της δημοτικής παράταξης του κυρίου Σάββα Δευτεραίου <<Λαϊκή Συσπείρωση >> λόγω πολιτικής πεποίθησης ,να μην συμμετέχουν σε τέτοια νομικά πρόσωπα και να παραχωρήσει την θέση αυτή στην παράταξη την οποία κατέλαβα εγώ. Τον είχα ευχαριστήσει και τον ευχαριστώ για μια ακόμη φορά. Γιατί το αναφέρω αυτό; Γιατί την αντίστοιχη περίοδο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ ήταν ο κύριος Αρβανιτίδης ( νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ) που παρ΄ όλες τις διαφωνίες μας πάντα υπήρχαν εισηγήσεις στα θέματα ,πάντα υπήρχε ενημέρωση ,πάντα υπήρχε αλληλοσεβασμός πάντα υπήρχαν απορίες που λύνονταν και πάντα υπήρχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Και σίγουρα υπήρχε μια αγαστή συνεργασία .Και όποια βοήθεια μου ζητήθηκε για το κομμάτι της ΤΙΕΔΑ που αφορούσε την δημοτική ενότητα Φερών είχα δηλώσει παρών. Και αυτό οφείλω να του αναγνωρίσω. Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με το σημερινό Προεδρείο της ΤΙΕΔΑ. Πιστεύω ότι θα πιάσει τόπο η διαμαρτυρία μου (μένει να το δω στην πράξη γιατί ήδη υπάρχει κάποια αντίδραση ) .

Θα μείνω μόνο σε αυτό το κομμάτι ,δεν θα αναφερθώ στην εγκατάλειψη του κάμπινγκ του ΕΟΤ ,στην μη τοποθέτηση των σκιάστρων στην παραλία του ΕΟΤ που εδώ και δυο χρόνια παρόλο που έχει παρθεί απόφαση δεν έγινε τίποτα απολύτως ,στην καθαριότητα του χώρου ,στα Ιαματικά Λουτρά στην εγκατάλειψη και στην απαξίωση ,σε αποφάσεις που ψηφίζονται στη μια συνεδρίαση και αναιρούνται στην επόμενη και σε άλλα. Αν όμως χρειαστεί θα επανέρθω.

https://www.facebook.com/100006238187267/posts/2839656916252220/?d=n