Η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Πέτρος Πολυχρονίδης ταξιδεύουν και προβάλουν τις ομορφιές του βορείου Έβρου.(Φωτό)

Στον βόρειο Έβρο και συγκεκριμένα στη Βύσσα, στον Άρδα, το Σπήλαιο και σε αλλά χωριά του Έβρου βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη και ο Βυσσιώτης παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης. 

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επισκέπτεται συχνά τον τόπο καταγωγής του αλλά αυτή τη φορά βρέθηκε στη Βύσσα με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, του ηθοποιού και συγγραφέα Γιώργου Πολυχρονίδη. Ένα βιβλίο αφιέρωμα στην ιστορία, την λαογραφία και τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία της περιοχής.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, βρέθηκε για ακόμα μια φορά στην περιοχή που όπως λέει η ίδια αγαπάει πολύ, με αφορμή τα γυρίσματα της εκπομπής της. 

Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, επισκέφτηκαν τον Αποστόλη με τα σκόρδα στη Βύσσα, τους τεχνίτες με τις ξακουστές παραδοσιακές σκούπες, τον Άρδα , το Σπήλαιο και αλλά χωριά και αξιόλογα σημεία του Βορείου Έβρου, όπου θα τα δούμε από τις οθόνες μέσα από την εκπομπή της. Επίσης η Ζήνα Κουτσελίνη φόρεσε παραδοσιακή ενδυμασία της περιοχής , ίσως και να χόρεψε τοπικούς παραδοσιακούς χώρους στο Σπήλαιο αλλά θα το δούμε και αυτό μέσα από τις οθόνες μας. 

Τέλος, πριν την αναχώρηση της για την Αθήνα, η κ. Κουτσελίνη βρέθηκε και στην Αλεξανδρούπολη όπου σε μια στιγμή χαλάρωσης απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα από την παραλιακή οδό της πόλης. 

Φωτό : Instagram zina koutselini

Facebook: kostas Asmanidis