Καλοκαίρι με…κουβάδες στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

Παράταση ως τις 2 Οκτωβρίου ζήτησε και έλαβε ο ανάδοχος του έργου «Μόνωση Δώματος κτιρίου Αεροσταθμού και λοιπές εργασίες» στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος», αναφέρει ρεπορτάζ του gnomionline.gr Αυτό σημαίνει πως για περίπου 5 μήνες ακόμη, συμπεριλαμβανομένης της θερινής περιόδου, επισκέπτες και τουρίστες θα συνεχίσουν να βλέπουν τις εικόνες με τους κουβάδες, οι οποίοι είναι μία πρόχειρη, ωστόσο απαραίτητη «λύση» για τα νερά που εισέρχονται στο κτίριο τις περισσότερες φορές που βρέχει.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση ταλαιπωρεί εργαζόμενους και επιβατικό κοινό εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Η προβληματική μόνωση της οροφής δεν αντιμετωπίστηκε εγκαίρως από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Μιλώντας στη ΓΝΩΜΗ ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης, σημείωσε πως ο λόγος για τη νέα παράταση είναι οι καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν στον εργολάβο να προχωρήσει τις εργασίες με τον ρυθμό που θα έπρεπε. Οι ανοιξιάτικες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων και η συσσωρευμένη υγρασία είναι ανασταλτικός παράγοντας για την αποπεράτωση του έργου. Έτσι, και αυτό το καλοκαίρι, οι κουβάδες που τόσο έχουν συζητηθεί και φωτογραφηθεί, θα συνεχίσουν να αποτελούν «αξιοθέατο» για τους επισκέπτες μας, με την ευχή ότι το έργο θα ολοκληρωθεί προτού ξεκινήσουν οι καθιερωμένες φθινοπωρινές μπόρες…