Καστρινοί Διάλογοι / Εκδήλωση για το “Μαύρο Πάσχα των Θρακών”  

Στο «Μαύρο Πάσχα των Θρακών», όπως έμεινε στην ιστορία η άγνωστη σε πολλούς γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού, το 1914,  θα είναι αφιερωμένος ο επόμενος «Καστρινός Διάλογος» που διοργανώνει ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες». Η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά, με ομιλητή των δημοσιογράφο, ιστοριοδίφη και συγγραφέα, Παντελή Αθανασιάδη. Η αφιερωματική εκπομπή θα μεταδοθεί από τον λογαριασμό των «Καστροπολιτών» στο facebook και από το κανάλι του συλλόγου στο YouTube, την Τετάρτη 6 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα. 

«ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΩΝ – ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ» 

ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ – Επεισόδιο 13ο (2021/22)

Ζωντανή μετάδοση: Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00.

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση και η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.-Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00.

Διαβάστε ακόμη  Τζόκερ: Στην Αλεξανδρούπολη το τυχερό δελτίο – Έπαιξε 111 ευρώ και κέρδισε 6,5 εκατ. ευρώ

Το 13ο Επεισόδιο των Καστρινών Διαλόγων για την χρονική περίοδο 2021-22, έχει επετειακό χαρακτήρα και αφορά στην άγνωστη σε πολλούς, γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού, το θλιβερό γεγονός που έμεινε στην ιστορία ως το Μαύρο Πάσχα των Θρακών.

Το θέμα της εκπομπής είναι: «Το μαύρο Πάσχα των Θρακών – μια Γενοκτονία δίχως αναγνώριση» και προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο κ. Παντελής Στεφ. Αθανασιάδης (δημοσιογράφος, ιστοριοδίφης και συγγραφέας).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. κ.Δημήτρης Κελεμίδης Dimitris Kelemidis .

Μετάδοση της εκπομπής μέσω διαδικτύου (σελίδα Facebook και κανάλι YouTube του Συλλόγου μας) στις διευθύνσεις:

Fb : ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση (ακολουθήστε μας στο fb)

https://www.facebook.com/kastropolites

You Tube : ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ Γνώση και Δράση (κάντε εγγραφή στο κανάλι μας)

https://www.youtube.com/channel/UCToeoVw0EEeNIre4szrX4Bw