Κάθοδος των αγροτών στην Αλεξανδρούπολη…φεύγουν από το τελωνείο Κήπων!

Την απόφασή τους να συνεχίσουν να αντιμάχονται τον κυβερνητικό σχεδιασμό για το ασφαλιστικό, απόλυτα συσπειρωμένοι, ακόμη πιο δυναμικά και με κινητοποιήσεις που διαφοροποιούνται από ό,τι έχει προηγηθεί, διατράνωσαν ομόφωνα κατά τη συνέλευσή τους στις Φέρες το βράδυ της Τρίτης, οι αγρότες των δήμων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Διδυμοτείχου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής, μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η μετακίνηση του «μπλόκου» από το τελωνείο των Κήπων και η ένωσή του με το μπλόκο στην περιοχή του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τον ίδιο και με δηλώσεις που έκανε στον Maximum fm 93,6, υπάρχει σχεδιασμός για αύριο Πέμπτη να αποκλειστεί η εφορία.

Διαβάστε ακόμη  7 μήνες μετά τις φωτιές, η απόφαση Κελέτση για ανασύσταση του Μελισσοκομικού Πάρκου Σουφλίου

«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις, καταδικάζουμε τις προτάσεις της κυβέρνησης ομόφωνα, εντείνουμε τον αγώνα, κατεβάζουμε κι άλλα τρακτέρ στα μπλόκα. Αλλάζουμε τη μορφή των κινητοποιήσεών μας αφενός γιατί είδαμε ότι δεν συγκινούνται οι κυβερνώντες και αφετέρου γιατί δεν θέλουμε να ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας και οι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι. Στόχος μας παραμένει η πίεση προς τους βουλευτές του νομού και την κυβέρνηση, πάντα μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια, ώστε να εισακουστούμε», δηλώνει ο κ. Αλεξανδρής.

Newsroom Alexpoli.gr