Κρίση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης – Αναβλήθηκε η δίκη για τις 23/9

Σήμερα θα διεξαγόταν η εκδίκαση της μήνυσης που έχει κάνει η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κατά δύο εργαζόμενων

Σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου θα διεξαγόταν η δίκη και θα γραφόταν μία σημαντική σελίδα στη μεγάλη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης εδώ και μήνες και έχει χωρίσει σε στρατόπεδα τον δικηγορικό κόσμο της πόλης.

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αλεξανδρούπολης θα εκδικαζόταν η μήνυση που έχει κάνει η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κατά δύο εργαζόμενων που φέρονται ως παραλήπτες χρηματικών ποσών από το ταμείο του Συλλόγου σε μηνιαία βάση χωρίς όμως να υπάρχει αρμοδίως αντίστοιχη εντολή. Το Δικαστήριο λοιπόν θα ιχνηλατήσει τη διαδρομή των χρημάτων που έφταναν στους εργαζόμενους – κατηγορούμενους.

Διαβάστε ακόμη  Μία «ανάσα» πριν την τουριστική σεζόν: Ούτε Έβρος Pass, ούτε Δαδιά Pass…

Αμφότερες οι πλευρές εκπροσωπούνται από δικηγόρους εκτός Αλεξανδρούπολης – από τον Δικηγορικό Σύλλογο έχει προσληφθεί δικηγόρος από την Αθήνα και από τους δε εργαζόμενους δικηγόρος από την Κομοτηνή.

Η δίκη αυτή πάντως είναι η πρώτη μίας σειράς δικών που θα ακολουθήσουν καθώς έχουν κατατεθεί μηνύσεις και αγωγές αμφοτερόπλευρα οι οποίες στους επόμενους μήνες θα πάρουν τον λεγόμενο «αριθμό πινακίου».

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 23 Σεπτεμβρίου.

reportal.gr