“Μαζεύουμε υπογραφές για τοποθέτηση καρφιών στην Εγνατία Οδό στον Έβρο”

Φαίνεται ότι τα τροχαία δυστυχήματα, που έχουν προκληθεί κατά το παρελθόν από οχήματα διακινητών που έχουν εμπλακεί σε καταδιώξεις των διωκτικών αρχών, έχουν θορυβήσει μεγάλο τμήμα της κοινωνίας

Τα οχήματα αυτά μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, συνήθως εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα τόσο για τα ίδια, όσο και για τα διερχόμενα οχήματα, που σαφώς δεν μπορούν εκ των προτέρων να γνωρίζουν τον κίνδυνο που δυνητικά αντιμετωπίζουν. Σε συνδυασμό δε και με την κατακόρυφη αύξηση των δυστυχημάτων, στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον οδικό άξονα του Νομού Έβρου τους τελευταίους μήνες, τα εν λόγω περιστατικά δεν παιρνούν απαρατήρητα. Καθώς αυτά στάθηκαν και η αφορμή της κινητοποίησης μιας μερίδας πολιτών, οι οποίοι τώρα συγκεντρώνουν ηλεκτρονικά υπογραφές, μέσω διαδικτυακού ψηφίσματος σε γνωστή ιστοσελίδα συγκέντρωσης υπογραφών, για την τοποθέτηση καρφιών στους κόμβους της Εγνατίας Οδού.

Διαβάστε ακόμη  Εβρος: Την Κυριακή οι εκλογές ανάδειξης υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

“Επειδή το κακό έχει παραγίνει δεν πάει άλλο ας μαζέψουμε υπογραφές για να τοποθετηθούν καρφιά στους κόμβους στην Εγνατία Οδό στον Έβρο, με τον τρόπο αυτό τα αυτοκίνητα που πάνε να μπούνε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θα σκάνε τα λάστιχα τους και δεν θα μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα, ήδη έχουν χάσει την ζωή τους 2 αθώοι συμπολίτες μας ας μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε με αυτόν το φόβο και το άγχος.”

Στόχος της εν λόγω διαδικτυακής εκστρατείας είναι η συγκέντρωση 1.000 υπογραφών και έως αυτή την στιγμή, έχουν ήδη συγκεντρωθεί 1.236 υπογραφές.

Μπορείτε να υπογράψετε κι εσείς στον παρακάτω σύνδεσμο: https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/periphereia_anatolikes_makedonias_thrakes_amese_topothetese_karphion_sten_egnatia_odo_ston_ebro/?cWsdGjb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1703450-amese_topothetese_karphion_sten_egnatia_odo_ston_ebro&utm_term=cWsdGjb%2Bel&fbclid=IwAR2srLjimuvYaNG6DxONUub_5RjSAtl7aKd2J1QkjS6f3ATeQ8KALDS6G0g