Με 2,5 χρόνια καθυστέρηση θα τοποθετηθεί ( ; ) το Pet Scan στο ΠΓΝΑ! 

Άλλη μία τεράστια επιτυχία προσθέτει στο βιογραφικό του ο διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος, ο οποίος, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, οι ογκολογικοί ασθενείς της ΑΜΘ, που είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται ως τη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να περιμένουν περίπου ένα εξάμηνο ακόμη, προκειμένου να πραγματοποιούν τις κρίσιμες  εξετάσεις τους στο υπερσύγχρονο μηχάνημα Pet Scan, που αποτελεί δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με τον Διοικητή, από τα τέλη Αυγούστου ή τις αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να λειτουργεί το μηχάνημα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. «Αυτήν την στιγμή γίνεται η διευθέτηση όλων των χώρων στους οποίους θα εγκατασταθεί το pet scan, από πλευράς νοσοκομείου έχουν γίνει οι προμήθειες των υλικών που χρειάζονται για τη λειτουργία του, ενώ έχουν εγκριθεί και οι προσλήψεις του προσωπικού που απαιτείται», εξήγησε ο κ. Ρούφος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Ρούφος τον Φεβρουάριο του 2020 (!!!) δήλωνε στον Maximum FM ότι το μηχάνημα θα τοποθετούνταν στο ΠΓΝΑ σε μερικούς μήνες, προς το τέλος της άνοιξης του 2020… ! Δύο χρόνια μετά, βρισκόμαστε ακόμη στις εκτιμήσεις, στα «περίπου» και τα ευχολόγια των «αρίστων» της ΝΔ, που με τις ολιγωρίες τους παρατείνουν την αγωνία και την ταλαιπωρία των ασθενών. Success story από τα λίγα…